Premii de excelenta in antreprenoriat diplomatic! Peter Hochmuth, presedintele Clubului Economic German Banat, si Adrian Badescu, vicepresedinte al Clubul Economic Nord American Timisoara (P)

Incurajarea investitiilor care promoveaza interesul national de crestere economica este unul din obiectivele principale ale cluburilor de afaceri din Romania.


In Judetul Timis functioneaza mai multe cluburi ale oamenilor de afaceri straini, destinate crearii unui climat favorabil si prietenos afacerilor si investitiilor.

Anul acesta, CCIA Timis acorda in premiera Trofeul de Excelenta in Antreprenoriat Diplomatic primului club de afaceri infiintat la Timisoara, cat si celui mai recent creat.

In 2002, se infiinta la Timisoara primul club al oamenilor de afaceri din tarile vorbitoare de limba germana, iar 20 de ani mai tarziu, in 2020, lua fiinta un nou club de afaceri, care si-a propus sa fie solutia cu mai multe fatete a regiunii pentru investitiile si cultura nord-americana.

„Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis acorda Trofeul de Excelenta in Antreprenoriat Diplomatic domnului Peter Hochmuth, presedintele Clubului Economic German Banat, in semn de recunoastere si pretuire pentru 20 de ani de activitate prodigioasa a celui mai vechi club de afaceri din Banat menit dezvoltarii si consolidarii relatiilor economice dintre tarile vorbitoare de limba germana si Romania, pentru promovarea obiectivelor si valorilor comune ale spatiului european”, este motivatia acordarii premiului de excelenta in antreprenoriat diplomatic.

„Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis acorda Trofeul de Excelenta in Antreprenoriat Diplomatic domnului dr. Adrian Badescu, vicepresedinte al Clubul Economic Nord American Timisoara, in semn de recunoastere si pretuire pentru initiativa si implicare in fondarea la Timisoara a primului Club Economic Nord-American din Romania, subscriind misiunii de integrare, atragere si sustinere a investitiilor, business-ului si culturii nord-americane in Regiunea de Vest”, se mentioneaza in prezentarea celui de-al doilea laureat al premiului de excelenta pentru antreprenoriat diplomatic.

Cea de-a 28-a editie a Galei Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis va fi transmis live in data de 19 noiembrie, cu incepere de la ora 19, pe posturile regionale de televiziune, pe platformele on-line si pe paginile de facebook ale partenerilor media, CCIAT si CRAFT cat si pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro. (I.P.)

Informatii suplimentare la tel. 0722 503 138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relatii Publice.

Leave a Reply