Viteza si adrenalina! Fiul unui primar din Timis a provocat un grav accident rutier, soldat cu un mort si patru raniti

Un tanar in varsta de 16 ani, care nu poseda permis de conducere, a provocat un grav accident de circulatie pe un drum judetean din Timis. Este vorba de fiul primarului din Liebling, Ioan Gheorghe Munteanu, care, noaptea trecuta, a luat masina tatalui si, impreuna cu mai multi prieteni, au plecat la plimbare si adrenalina pe soselele din zona.


Din cauza vitezei, intre localitatile Sipet si Tormac, minorul a pierdut controlul volanului, iar masina s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma ccidentului, unul dintre pasageri a murit. Soferul este si el internat in spital.

„Un tanar in varsta de 16 ani a condus un autoturism dinspre localitatea Folea inspre Tormac, iar la un moment dat, a pierdut controlul directiei de mers, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat. In urma impactului a rezultat decesul unui tanar in varsta de 16 ani, pasager in autoturism si ranirea a patru tineri, respectiv a soferului si a inca trei tineri, doi de 15 si unul de 16 ani. In urma verificarilor efectuate in baza de date, a rezultat faptul ca soferul autoturismului nu poseda permis de conducere”, a transmis IPJ Timis. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducere fara permis. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply