Perchezitii! Contrabandisti de tigari din Timis, saltati din pat de mascati, la primele ore ale diminetii

Politistii de la Sectia regionala de Politie Transporturi Timisoara, sprijiniti de jandarmi de la trupele speciale de interventie, au descins, in aceasta dimineata, la 25 de resedinte si depozite ale contrabandistilor si traficantilor de tigari din Timis.


Potrivit unor surse judiciare, activitatea suspectilor a fost monitorizata de anchetatori, in ultima perioada, pentru obtinerea probelor din dosar, iar marti dimineata s-a trecut la ultima etapa a operatiunii, perchezitiile domiciliare.

Echipele de politisti si mascati de la Jandarmerie au descins la adrese din Timisoara, Sanandrei si Pischia, la membrii unor filiere de transport, depozitare si vanzare a tigarilor de contrabanda aduse din Ucraina si Serbia.

Pentru a se evita plata taxelor vamale, tigarile erau disimulate in tiruri de marfa, prin metoda “capac”, sau ascunse in microbuze cu modificari ale caroseriei  pentru ascunderea cartuselor de tigari.

Au fost puse in aplicare mai multe mandate de aducere, emise pe numele unor contrabandisti si vanzatori de tigari, care vor fi condusi la audieri, la Politia Transporturi, dupa care un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis va decide asupra masurilor preventive. Vom reveni. (G.I.)

Foto: arhiva

Leave a Reply