Sorin Grindeanu va fi si vicepremier in Guvernul Ciuca! Banateanul a fost votat in unanimitate, in dauna contracandidatei Gabriela Firea

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Oprea, a anuntat, marti seara, ca liderii partidului au decis ca Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele partidului, sa fie vicepremier si ministru al Transporturilor.


Sorin Grindeanu a fost ales in unanimitate. Functia de vicepremier era dorita si de Gabriel Firea, sustinuta de secretarul general al partidului, Paul Stanescu. Grindeanu a fost sustinut de presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

In aceeasi sedinta, liderii PSD au aprobat si o noua propunere pentru ministerul Economiei, dupa retragerea senatorului Marius Humelnicu, anuntat cu o zi in urma.

Acesta a fost inlocuit cu Florin Spataru, director in cadrul Santierului Naval Mangalia. Spataru a fost timp de aproape 9 ani presedinte ANCONAV, asociatia romaneasca de constructii navale. Purtatorul de cuvant al PSD sustine ca Humelnicu s-a retras din motive personale. (Mara Ion)

Leave a Reply