Cinci politisti cu functii de conducere in cadrul IPJ Galati, cercetati penal pentru abuz in serviciu

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati face cercetari intr-un dosar penal in care sunt vizati cinci ofiteri cu functii de conducere in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Galati. Ei sunt acuzati de abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals, toate in forma continuata.


In ancheta penala sunt vizati cinci ofiteri cu functii de conducere din cadrul Inspectoratului de Politiei Judetean Galati. Este vorba de un dosar din 2019, care a ajuns acum la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati.

Potrivit unor surse judiciare, printre neregulile gasite de procurori sunt pontajul si plata defectuoasa si discretionara a orelor suplimentare ori modul de acordare a salariilor de merit, avansarile, transferurile in cadrul IPJ Galati.

„In cauza penala sunt efectuate cercetari cu privire la fapte presupus a fi comise de cinci ofiteri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Galati. In cauza, nu a fost pusa in miscare actiunea penala, pana in acest moment In raport cu stadiul actual al cercetarilor, in sensul ca nu au fost audiate toate persoanele impotriva carora s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale, necesitatea suplimentarii materialului probator in cauza, precum si pentru efectuarea altor activitati operative, acestea sunt, la acest moment, informatiile cu caracter public pe care vi le putem comunica”, a transmis Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati. (V.E.)

Sursa foto: expresssud-est.ro

One thought on “Cinci politisti cu functii de conducere in cadrul IPJ Galati, cercetati penal pentru abuz in serviciu

  1. la IPJ Timis e mai rau ca si la Galati, dar aici exista o cosa nostra intre politisti si procurori fiindca majoritatea au acelasi grai oltenesc…toti au venit in banat, pusi pe praduiala! corb la corb nu-si scoate ochii!
    P.s. existau în IPJ Timis doi polițisti dați afară fiindcă si-au permis sa publice lista cu salarii de excelenta, a pățit ceva Petecel ptr acel abuz comis?

Leave a Reply