Mai multe branduri si promotii mai mari, in ultimul weekend de Black Friday din an, la Iulius Town Timisoara!

Se spune ca Black Friday marcheaza inceputul sarbatorilor de iarna si stim cu totii ca o sa ai noroc tot anul, daca de Revelion porti o piesa vestimentara noua. Asa ca fa-ti lista de cumparaturi si vino la Iulius Town Timisoara, unde ai parte de „Bucurii pe loc!”, in ultimul weekend de Black Friday! Brandurile ti-au pregatit promotii de pana la 80%, la tot ce ai nevoie pentru sarbatori cu stil!


Mos Craciun se grabeste sa prinda cele mai bune preturi de anul acesta, iar in Iulius Town ofertele sunt de nerefuzat. Pentru ea, poti opta pentru bijuterii sau accesorii reduse cu pana la 50% la Parfois, cu pana la 40% la Sabrini sau cu 20% la Pandora.

Daca vrei sa ii oferi in dar produsele ei preferate de beauty, treci pe la magazinele de cosmetice Pupa Milano, Nyx sau Inglot, care au oferte de pana la 50%.

Outfit-uri statement si promotii de sezon foarte tentante au pregatit brandurile ZARA, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Oysho, Peek& Cloppenburg, U.S. Polo Assn., H&M, House Brand, New Yorker, Motivi, Nissa, DeFacto, Antoni Zeeman, Ginette, Leonard Collection, Mathilde, Intimissimi, Calzedonia si Triumph.

Sa alegi cadoul perfect pentru el, poate fi destul de complicat. Intersport, Buzz si Skechers iti vin in ajutor cu promotii de pana la 50%, la o varietate de produse. #Faracomenziratate te asteapta si magazinele Nike, CCC si Ecco Shoes, care au taiat din preturi cu pana la 40%.

Cei mici au si ei parte de reduceri de pana la 50%, la hainutele de la Coccodrillo si pana la 40%, la jocurile si jucariile de la Dinoland.

Decoreaza-ti casa in spiritul sarbatorilor de iarna cu Zara Home, English Home si Nobila Casa, care au promotii de neratat! Vino la Iulius Town sa descoperi ofertele din ultimul weekend de Black Friday! Descopera toate reducerile aici: iuliustown.ro/catalog!

Leave a Reply