Accident rutier cu pietoni raniti si masini distruse, intr-o intersectie din Timisoara! Soferul aflat la volan, un membru al familiei Jabri

Doi pietoni care traversau strada in zona intersectiei Calea Sagului cu bulevardul Liviu Rebreanu din Timisoara au fost surprinsi si accidentati, in aceasta dupa-amiaza, de un bolid scapat de sub control, care a traversat intersectia in mare viteza, a intrat pe contrasens si s-a oprit intr-o parcare, avariind mai multe masini. Din primele informatii, la volanul autoturismului de lux se afla unul dintre membrii familiei Jabri, cu investitii in imobiliare si case de schimb valutar, care ar fi suferit o criza de epilepsie.


Potrivit Politiei Timis, accidentul a fost provocat de un barbat de 59 de ani, aflat la volanul unei masini care circula dinspre Calea Sagului spre strada 16 Decembrie.

„La intersectia cu bulevardul Liviu Rebreanu a patruns pe contrasens, si a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de un barbat, in varsta de 29 de ani. In urma impactului primul autoturism a fost proiectat in doi pietoni, un barbat si o femeie, ambii in varsta de 68 de ani, care traversau regulamentar, iar ulterior autoturismul, scapat de sub control, a intrat in coliziune cu alte 4 autoturisme ce se aflau intr-o parcare special amenajata”, a transmis IPJ Timis.

In urma impactului au rezultat 3 victime, cei doi pietoni aflati pe zebra si conducatorul auto, in varsta de 59 de ani, iar sase masini au fost avariate.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, politistii veniti la fata locului urmand sa stabileasca imperjurarile in care s-a produs accidentul. (V.E.)

Leave a Reply