FOTO In luna sarbatorilor, Iulius Town Timisoara ii poarta pe vizitatorii sai in universul fascinant al circului (P)

Stelute si globuri supradimensionate, zeci de copacei invesmantati in luminite, arcade stralucitoare, brazi de Craciun impozanti, arlechini, acrobati si ornamente impresionante. In luna decembrie, Iulius Town ii poarta pe vizitatorii sai, mici si mari, in universul spectaculos al circului, tema decoratiunilor din acest an.


In Iulius Town, intalnesti magia Craciunului la fiecare pas, fie ca te plimbi prin Iulius Gardens, faci cumparaturi pentru tolba Mosului sau te distrezi la targul „WINTER IN MY TOWN”.

Trei brazi de Craciun, cu inaltimi de pana la 15 metri, au fost amplasati in ansamblul mixt (in Atrium, zona Intersport si in parc), fiecare elegant ornat cu decoratiuni care amintesc de lumea colorata si fabuloasa a circului. Ursuleti acrobati, pinguini si alte animalute care fac demonstratii de echilibristica, arlechini haiosi, munti de cadouri, stelute aurii, ghirlande si globuri stralucitoare, toate te vor incanta in timpul petrecut in cautarea darurilor.

Iulius Gardens s-a transformat si el intr-un taram feeric, de poveste. Zeci de mii de beculete de Craciun, sub forma de perdele de lumini, sclipesc in intregul ansamblu. Plimbarile prin parc sunt deosebit de placute datorita arcadelor luminoase de pe aleile principale, dar si zecilor de arbori si arbusti imbracati in beculete.

Roata Panoramica, casutele albe ornate cu luminite, mirosul de scortisoara si turta dulce, dar mai ales buna dispozitie de la targul de iarna „WINTER IN MY TOWN” din parcarea VIP completeaza tabloul festiv din Iulius Town al celor mai asteptate sarbatori. (I.P.)

Leave a Reply