Dr.Max deschide prima Hiper – farmacie din Timisoara, in Iulius Town (P)

Dr.Max, cel mai mare lant de farmacii din Europa Centrala si de Est, aduce in Timisoara, in Iulius Town, un nou concept de farmacie: Hiper – farmacia Dr.Max, a doua locatie pe acest format dupa marea deschidere de la Iasi, din Iulius Mall, din luna noiembrie.


Hiper – farmacia Dr.Max din Timisoara pune la dispozitia pacientilor peste 12.000 de tipuri de produse amenajate in sase universuri dedicate zonelor de interes pe care le  va deservi Hiper – farmacia: zona pentru medicamente pe baza de reteta, inclusiv cele compensate si gratuite, zona cu vitamine&minerale, cea cu produse dermato-cosmetice,  cosmetice si  ingrijire personala, zona dedicata mamelor si copiilor, zona cu aparatura medicala si dispozitive medicale si zona pentru alimentatie sanatoasa.

Noua Hiper – farmacie Dr.Max are o suprafata de peste 1.000 mp si va oferi o experienta complexa, in care gama variata de produse se va completa perfect cu experienta de cumparare in sine, intr-un spatiu placut si sigur, cu suportul a peste 80 de farmacisti si consultanti care vor sta la dispozitia pacientilor.

„Ne dorim sa facem din Hiper – farmacia Dr.Max un spatiu in care timisorenii sa simta ca merita sa se opreasca pentru ca vor avea parte de o experienta completa, de la servicii si produse variate, la preturi accesibile, la care se adauga recomandari personalizate din partea farmacistilor si consultantilor nostri. Acest nou concept este in linie cu misiunea brandului de a asculta oamenii, de a le intelege nevoile si de a actiona in consecinta”, a declarat Cezar  Zaharia,  CEO A&D Pharma Group.

Lantul de farmacii Dr.Max detine, in prezent, peste 650 de farmacii in Romania si ofera un portofoliu vast de produse si servicii, la preturi accesibile, pentru toate categoriile de pacienti, punand accent, in special, pe nevoile pacientilor cu afectiuni cronice, ale seniorilor si ale mamelor. Dincolo de oferta propriu-zisa, brandul a mizat pe o abordare profesionista in toate interactiunile cu pacientii sai, reusind sa castige increderea a peste 2.5 milioane de romani care beneficiaza de avantajele programului de loialitate Dr.Max.

Brandul a intrat pe piata locala la inceputul anului 2020, care s-a dovedit a fi atipic din toate punctele de vedere si, cu atat mai mult, relevanta actiunilor sale a fost foarte importanta pentru romani: de la masurile rapide luate pentru siguranta farmacistilor si a pacientilor sai in perioada pandemiei, pana la pastrarea promisiunii de a le oferi constant preturi speciale, valabile exclusiv cu cardul de loialitate Dr.Max.

Dr.Max este prezent si in Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia si Italia si are acelasi obiectiv de a contribui la imbunatatirea nivelului de sanatate a pacientilor, oferind o gama extinsa de medicamente si servicii farmaceutice. Dr.Max este un brand modern, care are curajul sa inoveze si sa ridice constant standardele industriei pentru a oferi cele mai eficiente solutii pentru o viata sanatoasa, cu produse de calitate, la preturi accesibile.

Despre A&D Pharma Group, parte din familia Dr.Max

Cu o experienta de peste 25 de ani pe piata locala, A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din Romania, care ofera servicii de retail farmaceutic si distributie de medicamente, avand o cifra de afaceri de peste 900 de milioane de Euro in 2019 si peste 5000 de angajati.

A&D Pharma detine doua linii de business, ambele de importanta strategica: linia de distributie de medicamente si linia de retail pharma. Pentru informatii suplimentare despre brandul Dr.Max, accesati website-ul www.drmax.ro.

Despre Iulius Town Timisoara

Iulius Town Timisoara reprezinta cel mai amplu proiect de tip mixed-use de regenerare urbana din vestul tarii, dezvoltat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, in valoare totala de 442 milioane de euro. Proiectul mixt include: cea mai mare suprafata de retail din afara Capitalei (105.000 mp, 450 de magazine), un nou concept Cinema City, cel mai mare centru de sanatate si fitness din Romania, trei sali de evenimente, restaurante si cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii si trei cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata de 50.000 mp.

Leave a Reply