Accident rutier provocat de un politist aflat in timpul serviciului. O tanara in varsta de 21 de ani si-a pierdut viata

O tanara de 21 de ani a decedat, luni seara, in urma unui accident auto in care a fost implicata o autospeciala a politiei, anunta IPJ Sibiu. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 21,30, pe strada 1 Decembrie din orasul Agnita, iar masina implicata era condusa de un politist din cadrul Postului de Politie Bradeni.


Din primele cercetari efectuate la locul producerii evenimentului a rezultat faptul ca politistul, aflat in timpul serviciului, in timp ce conducea autospeciala pe directia Agnita – Sighisoara, ar fi lovit o tanara in varsta de 21 de ani, localnica, ce traversa partea carosabila, anunta IPJ Sibiu.

„In aceasta seara (27 decembrie n.r.), in jurul orei 21,30, pe strada 1 Decembrie din orasul Agnita, s-a produs un accident rutier in care a fost implicat un politist din cadrul Postului de Politie Bradeni, aflat la volanul unei autospeciale de politie. Din primele cercetari efectuate la locul producerii evenimentului, a rezultat faptul ca politistul, aflat in timpul serviciului, in timp ce conducea autospeciala pe directia Agnita – Sighisoara, ar fi lovit o tanara in varsta de 21 de ani, localnica, ce traversa partea carosabila”, spune Elena Welter, purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu.

Din pacate, ranile suferite in urma impactului au dus la decesul tinerei. „La sosirea fortelor, persoana de sex feminin de aproximativ 21 de ani, se afla in stare de inconstienta. S-au aplicat manevrele de resuscitare, din pacate, fara raspuns, fiind declarata decedata”, informeaza Alina Voina, purtatorul de cuvant al ISU Sibiu.

In cauza, se intocmesc actele pentru efectuarea de cercetari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, urmand a fi stabilite toate circumstantele exacte in care s-a produs accidentul. La finalul cercetarilor va fi propusa solutie legala prin Parchetul de pe langa Judecatoria Agnita.

De asemenea, la nivelul I.P.J. Sibiu, se efectueaza verificari interne cu privire la respectarea de catre politist a normelor de conduita profesionala, iar in functie de rezultatul anchetei penale, vor fi luate masuri legale in consecinta. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

Leave a Reply