CULISE. Un fost sef din Politia Timis va fi cercetat pentru ucidere din culpa, dupa ce a comis un accident rutier soldat cu moartea unei femei

Un politist care si-a desfasurat activitatea la IPJ Timis, actualmente fiind pensionar, va fi cercetat pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident rutier soldat cu moartea unei persoane.


Colonelul in rezerva Gheorghe Surugiu, 57 de ani, care a condus Sectia 2 Politie Timisoara, mai multi ani, dar si sectiile 3 si 5, a fost identificat ca fiind autorul accidentului mortal produs, in dimineata zilei de 7 ianuarie 2022, ora 6, pe DN 59.

Potrivit unui laconic comunicat de presa emis de IPJ Timis, fostul politist a condus o autoutilitara pe DN 59, iar intre localitatile Jebel si Voiteg, la km 28+500, a surprins si accidentat o femeie in varsta de 46 de ani.

In urma impactului a rezultat decesul femeii. Dupa cum au dezvaluit politistii care au efectuat cercetarea la fata locului, femeia avea probleme psihice si mergea pe mijlocul strazii, iar inainte de a fi lovita de masina condusa de Gheorghe Surugiu, a fost evitata de mai multe autovehicule.

Din nefericire, echipajul medical sosit rapid la fata locului nu a mai reusit resuscitarea victimei, fiind declarat decesul. In cazul in care va fi gasit vinovat de ucidere din culpa, fostul ofiter de politie risca intre 1 si 5 ani de inchisoare. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply