Politisti sub acoperire! O autospeciala plina de zapada, chiar si pe girofaruri, a facut senzatie in traficul din Timisoara

Iarna a pus stapanire pe Timisoara, intempestiv, iar ninsorile care nu mai contenesc ii pune la grea incercare pe politistii care patruleaza prin orasul de pe Bega. De aceasta data nu mai este vorba despre penuria de combustibil, ca pe vremuri, cand masinile erau impinse pana la prima pompa, sau despre proverbiala uzura a anvelopelor, ci despre o chestiune mult mai serioasa.


Necesitatea ca, la fiecare iesire pe poarta institutiei de pe bulevardul Take Ionescu, autospecialele cu girofar sa fie curatate de zapada. In conditiile in care aceasta atributie nu apare in fisa postului, unii agenti protesteaza la modul explicit si ies in trafic sub o „acoperire” absolut reala.

O astfel de autospeciala, care a facut senzatie printre conducatorii auto, a fost imortalizata, ieri, de un pilot de curse, care nu s-a putut abtine si a postat imaginea pe Facebook, aceasta devenind rapid tinta a ironiilor la adresa politistilor.

„Politisti sub acoperire sau i-a luat iarna prin surprindere?”, intreaba retoric Alina Serbescu, in timp ce un alt internaut il dojeneste pe autorul fotografiei. „De ce esti rau, Sorine? Erai prieten cu ei pe vremurile bune sau… nu mai esti?”. „Gil, sunt, de aia nu am dat numarul de inmatriculare!”, raspunde amuzat campionul timisorean la raliuri si, de aceasta data, si la fotografia zilei. (E.T.)

One thought on “Politisti sub acoperire! O autospeciala plina de zapada, chiar si pe girofaruri, a facut senzatie in traficul din Timisoara

  1. N ai cum bro , la cati skin si slim is le crapa chiloti in cur cand se apleaca sau mai degraba circumvolutiunile cand ar trebui sa gandeasca , a angajat iacobescu toti distrusii .

Leave a Reply