Comisarul sef Georgica Alexeev s-a „eliberat” din Penitenciarul Timisoara! VEZI scrisoarea de ramas-bun adresata fostilor colegi

Dupa ce, in primavara anului trecut, a pierdut concursul pentru sefia Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), comisarul sef de politie penitenciara Georgica Alexeev, directorul Penitenciarului Timisoara, s-a cam suparat si a decis sa paraseasca sistemul.


Astfel, astazi, chiar in ziua in care a implinit varsta de 46 de ani, si-a anuntat colegii si colaboratorii ca se retrage din activitatea profesionala si le recomanda, in calitate de tanar pensionar, sa-si gaseasca timp pentru a petrece momente de calitate cu familia.

Un soi de pensionare partial anticipata, intrucat, spun surse din penitenciar, Georgica Alexeev ar mai fi trebuit sa ramana in activitate inca 2 ani.

Pana cand ANP va numi un alt director la Penitenciarul Timisoara, conducerea inchisorii va fi asigurata de subcomisarul de politie penitenciara Liviu Marica, director adjunct responsabil cu Siguranta detinerii si Regim penitenciar.

Va fi ajutat de ceilalti doi directori adjuncti, comisar sef de politie penitenciara Mariana Alexeev, cumnata fostului director, care raspunde de sectorul Economico-Administrativ, si comisarul sef de politie penitenciara Delia Borza, responsabil Reintegrare sociala.

Iata scrisoarea de ramas-bun a directorului Georgica Alexeev postata pe reteaua interna de comunicare a Penitenciarului Timisoara:

Dupa 24 de ani de cariera, trec astazi intr-o alta etapa fireasca a vietii – retragerea din activitatea profesionala! Cu aceasta ocazie, va transmit tuturor recunostinta mea pentru competenta, raspunderea si pasiunea cu care v-ati indeplinit sarcinile incredintate si va doresc din toata inima putere de munca, sanatate, liniste si multa fericire alaturi de cei dragi! Ca si politisti de penitenciare aveti numeroase indatoriri si obligatii care va ocupa timp si energie, insa, sa gasiti mereu echilibrul intre munca si familie, sa gasiti intotdeauna resursele necesare pentru a petrece momente de calitate cu familia!

Impreuna cu voi am pus Penitenciarul Timisoara pe harta institutiilor penitenciare de top, datorita profesionalismului si muncii depuse zi de zi, 24 de ore din 24! In continuare, scopul vostru comun trebuie sa fie acela de a ramane o echipa puternica, unita, respectata – un deziderat la care fiecare are datoria sa contribuie!

Va multumesc tuturor si va doresc succes in cariera profesionala!” (G.I.)

2 thoughts on “Comisarul sef Georgica Alexeev s-a „eliberat” din Penitenciarul Timisoara! VEZI scrisoarea de ramas-bun adresata fostilor colegi

  1. Poate măcar acum în ceasul al 12- lea o sa își facă treaba și DNA, sub coordonarea acestui șpăgar au existat prea multe angajari pe spaga la penitenciarul Timisoara… DNA e suficient sa verifice magazinul din Penitenciar și nu ar mai beneficia de penise acest infractor

  2. Un porc și un gunoi ordinar.A venit în din Tulcea la Timișoara în trening și cu geanta de fâș și a ajuns să aibă terenuri și case de pe spatele oamenilor.Dar Dumnezeu ia luat tot și acum acest borfaș a ajuns cioban la oi.DNA e puțin spus să îl verifice pe acest infractor.

Leave a Reply