Hotul care a spart sediul Baroului Timis, retinut de politisti! O parte din banii furati au fost recuperati, restul sumei fiind pierduta la pacanele

La nici 48 de ore de la spargerea sediului Baroului Timis, de unde a fost furata o mare suma de bani, politistii care se ocupa de caz se pare ca au prins hotul. Surse judiciare ne-au dezvaluit ca atacatorul a fost identificat si retinut, urmand sa se stabileasca daca a actionat singur sau a avut complici.


Investigatia a fost facilitata, oarecum, de un obiect personal uitat de hot la locul faptei. Este vorba despre o dalta, care a fost analizata, comparata, iar in cele din urma individul care a dat lovitura la Baroul Timis a fost descoperit in baza de date a politiei.

“Politistii ne-au anuntat ca au identificat si retinut o persoana, care pretind ca este autorul furtului de la Baroul Timis. Asupra lui au fost gasiti o parte din bani, iar cealalta parte ar fi fost jucata la pacanele. Se pare ca sunt mai multe persoane pagubite de acest individ, mai multi colegi avocati si chiar si un notar, iar politistii erau pe urmele lui”, ne-a declarat avocatul Sergiu Stanila, decanul Baroului Timis. Pe numele hotului a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat. (G.I.)

Sursa foto: arhiva

Leave a Reply