Comisar sef de la IPJ Timis, agresat de un cunoscut interlop banatean! Judecatoria Timisoara a emis mandat de arestare pe 30 de zile

Un ofiter de politie de la IPJ Timis a fost agresat, sambata seara, in parcarea unui centru comercial din Timisoara, de un cunoscut bataus din lumea interlopa, fost practicant de sporturi de contact.


Comisarul sef Alexandru Ojoc, de la Sectia 4 Politie, a facut parte din echipajele pandemice care au verificat, dupa ora 22, daca cluburile si barurile din zona centrului comercial Iulius Mall respecta restrictile starii de alerta.

In parcarea subterana a magazinului, echipajul coordonat de Alexandru Ojoc a sesizat ca doi barbati se certau zgomotos si a intervenit pentru aplanarea conflictului.

Potrivit pressalert.ro, scandalagiii s-au despartit, insa, brusc, unul dintre ei s-a intors si l-a lovit pe comisarul sef Alexandru Ojoc, care era echipat cu vesta inscriptionata.

Agresorul a fost imediat incatusat de ceilalti politisti, iar in urma legitimarii s-a stabilit ca este vorba despre Adrian Herlas (foto 1), un cunoscut interlop din Timisoara, care, in ultimii ani, a lucrat ca taximetrist de Uber in Londra. De putina vreme, a revenit acasa si si-a construit o casa in Dumbravita.

In seara respectiva, tocmai fusese sarbatorit de un grup de prieteni, dupa cum se poate deduce din fotografia postata pe Facebook.

In urma agresiunii de la Iulius Mall, Adi Herlas a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de ultraj. Duminica seara, judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Timisoara a emis mandat de arestare pe 30 de zile.

Este posibil ca fostul boxer sa se inteleaga cu politistul pentru ca omul legii sa renunte la plangere, situatie in care „pedeapsa” asumata de interlop ar putea fi de cateva mii de euro, sau este la fel de posibil ca dosarul de ultraj sa-si urmeze cursul judiciar, situatie in care Adrian Herlas risca pana la 3 ani de inchisoare. Asta, in conditiile in care nu mai are „cozi” din alte dosare… (G.I.)

One thought on “Comisar sef de la IPJ Timis, agresat de un cunoscut interlop banatean! Judecatoria Timisoara a emis mandat de arestare pe 30 de zile

  1. Pe vremuri doar dacă ridicau vocea la polițist asemenea derbedei mâncau luni întregi doar supa cu paiul. Dar azi IPJ Timiș e modern, este condus de catre un chestor care nu a prins macar un hot în toată cariera lui, chestor înconjurat doar de olteni făcuți polițiști la apelul bocancilor si care la fel nu știu cum arata hotul. Acești manageri ai IPJ Timiș datorita faptului ca nu cunosc munca de politie știu doar sa hartuiasca polițiștii cu cercetări disciplinare și drept urmare nu mai întâlnim în strada polițiștul bătăios, ci doar polițistul oportunist.
    P.s. aceștia nu sunt manageri,sunt doar niște criminali atât la propriu cât și la figurat.

Leave a Reply