Tragedie! Un tanar in varsta de 38 de ani si-a injunghiat mortal tatal, in incinta unei fabrici din Constanta

Un barbat de 66 de ani a murit, duminica, dupa ce a fost injunghiat de fiul sau, de 38 de ani, in incinta unei societati comerciale din municipiul Constanta, informeaza Agerpres.


Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Constanta, politistii au fost sesizati prin 112 despre un conflict intre doua persoane, la sediul unei intreprinderi din zona Podului de Butelii din municipiul Constanta. Martorii sustin ca victima a fost injunghiata mortal de fiul sau, care apoi a sunat la politie si s-a predat.

“La data de 6 februarie a.c., in jurul orei 17,30, politisti din cadrul Sectiei 4 au fost sesizati cu privire la faptul ca, in incinta unei societati comerciale din municipiul Constanta, are loc un conflict spontan intre doua persoane. La fata locului, politistii au constatat faptul ca un barbat, de 38 de ani, l-ar fi agresat fizic, cu un obiect taietor-intepator, pe tatal sau de 66 de ani”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de IPJ Constanta.

Conform sursei citate, la fata locului a ajuns si un echipaj medical care a constatat decesul victimei.

Barbatul banuit de comiterea faptei a fost incatusat si condus la sediul politiei pentru audieri.

Cercetarile sunt continuate de politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale, pentru savarsirea infractiunii de omor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Tribunalul Constanta. (V.E.)

Sursa foto: Ziua de Constanta

Leave a Reply