Fostul director executiv al Directiei Finantelor Publice Timisoara, numit prefect al judetului Caras-Severin din partea PSD

In sedinta de Guvern, de astazi, au fost aprobate noi numiri in functiile de prefect, in judetele Botosani, Caras-Severin, Teleorman si Valcea.


Astfel, au fost schimbati din functie: Nechifor Dan din functia de prefect al judetului Botosani, Gafu Cristian din functia de prefect al judetului Caras-Severin, Paraschivescu Emilia din functia de prefect al judetului Teleorman, Fartat Sebastian din functia de prefect al judetului Valcea, Bognar Iosif-Atila din functia de subprefect al judetului Caras-Severin.

Guvernul i-a numit pe Cornila Sorin in functia de prefect al judetului Botosani, Dragomir Ioan in functia de prefect al judetului Caras-Severin, Epure Haralambie in functia de prefect al judetului Teleorman, Oprea Mihai in functia de prefect al judetului Valcea, Gafu Cristian in functia de subprefect al judetului Caras-Severin, Muntean Alin Cuzma in functia de subprefect al judetului Caras-Severin si Chilat Crina-Fiorela in functia de subprefect al judetului Maramures.

Sa mai spunem ca Dragomir Ioan a condus, mai multi ani Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Timisoara si, daca nu ar fi intervenit inalta functie politica, avea toate sansele sa revina in fruntea finantelor din vestul tarii. (I.P.)

Leave a Reply