CULISE. Sotia vicepremierului Sorin Grindeanu a distribuit pe pagina sa de Facebook, timp de cateva ore, un mesaj devastator la adresa unui jurnalist local

Ionut Nasleu, consilierul de securitate al fostului primar al Timisoarei, continua sa se rafuiasca online cu jurnalistul Dragos Bota, chiar daca, recent, Judecatoria Timisoara l-a condamnat la 2 ani si opt luni de inchisoare pentru santajarea incomodului corespondent de la Antena 3.


In acest context al politelor care se platesc de ambele parti, ieri, Ionut Nasleu a dezvaluit ca jurnalistul a chemat-o in judecata pe fosta sa sotie, Bota Gabriela-Violeta, solicitand instantei sa diminueze pensia alimentara pe care o plateste fiicei sale minore, de la 2.000 de lei, la ¼ din veniturile actuale, adica 1.000 de lei.

O sensibila problema de familie, pe care Ionut Nasleu a decis sa o faca publica, alaturi de facsimilul actiunii civile aflata pe rolul Judecatoriei Timisoara.

“Ce caracter poate avea un barbat sa ceara in instanta diminuarea la jumatate a pensiei alimentare, pentru ca nu ii mai ajung veniturile? Asta in timp ce el se distra in concedii din destinatii exotice cu actuala nevasta. Personajul fara caracter este si in gratiile DIICOT, DNA, pe gratis sau pe bani, cine stie? Cert este ca este un caz real, este cazul personajului cu care ma aflu in proces. La finalizarea procesului, voi dona toti banii castigati fiicei acestui personaj. Nu are nicio vina un copil pentru trairile unui parinte, nu are de ce sa sufere”, scrie, printre alte, Ionut Nasleu.

Paradoxal, astazi, acuzele fostului consilier de securitate au fost validate de o persoana foarte importanta, care se presupune ca-l cunoaste bine pe Dragos Bota. Este vorba despre Mihaela Grindeanu, sotia vicepremierului Sorin Grindeanu, care a distribuit pe contul personal de Facebook mesajul lui Ionut Nasleu, cu tot cu facsimilul actiunii civile de la Judecatoria Timisoara.

Gestul Mihaelei Grindeanu a fost interpretat in fel si chip de finii observatori ai vietii publice, in conditiile in care jurnalistul Dragos Bota s-a manifestat, in ultimii ani, ca un autentic agent de imagine al politicianului Sorin Grindeanu. Mai mult, finul de cununie al familiei Grindeanu, fostul politist Ioan Mateescu, care detine restaurantul Renaissance Timisoara, este un important actionar al portalului Pressalert, ziarul condus de Dragos Bota.

Asadar, ce semnal sa fi dat Mihaela Grindeanu, odata cu distribuirea pe pagina sa de Facebook a unui mesaj critic la adresa lui Dragos Bota? Ca nu este de acord cu simpatiile de presa ale sotului ei sau, subtil, si-a demonstrat solidaritatea cu fosta sotie a jurnalistului? 

In timp ce finii observatori discutau aprins despre aceasta intamplare, la cateva ore de la redistribuirea pe Facebook, mesajul lui Ionut Nasleu a fost sters de pe pagina personala a Mihaelei Grindeanu.

Asteptam cu interes ca, in aceasta seara, vicepremierul sa anunte cat de dificile au fost negocierile cu sotia sa si ce promisiuni a avansat pentru ca Mihaela Grindeanu sa accepte stergerea mesajului nepotrivit postat pe pagina sa de Facebook despre jurnalistul sau de casa. (Mara Ion)

Leave a Reply