Politician de la Pro Romania Timis, impuscat mortal la o partida de vanatoare. Autorul tragediei, chiar nasul sau de cununie

Un politician de la Pro Romania Timis, in varsta de 36 de ani, a fost impuscat mortal la o partida de vanatoare de fazani. Incidentul a avut loc in zona localitatii Livezile, din fondul de vanatoare Banloc.


Victima si vanatorul se indepartasera de restul grupului impreuna cu cainii. Cei doi participau la o vanatoare legala de fazani. La un moment dat, unul dintre vanatori a observat miscare, a crezut ca este vreun animal si a tras.

Barbatul de 36 de ani a fost impuscat in zona pieptului. La fata locului a fost chemat si un elicopter SMURD, insa in ciuda manevrelor de resuscitare, barbatul a murit. Toti participantii aveau armele detinute legal.

Victima era consilier local PRO Romania in orasul Deta. El a fost impuscat din greseala chiar de nasul sau, care face parte din PSD, dupa ce a fost confundat cu un fazan.

Politistii Sectiei 8 Rurale Deta au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe fondul de vanatoare din Deta a fost organizata o partida de vanatoare in urma careia, un barbat, de 36 de ani, a fost impuscat accidental de un alt barbat, de aceeasi varsta.

Cristi iesise la o partida de vanatoare impreuna cu nasul fetitelor sale. Nimeni nu banuia ca avea sa fie si ultimele ore din viata tanarului de 36 de ani.

Barbatul a fost impuscat accidental chiar de prietenul sau, in piept. A fost confundat cu un animal. A mai supravietuit doar cateva minute. In ciuda eforturilor medicilor, inima lui Cristi a cedat. Doua fetite nu isi vor mai vedea acum niciodata tatal.

Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa. (V.E.)

UPDATE. “E greu sa ne gasim cuvintele in momente ca acestea. Ne gandim la Cristi, la familia sa și ne rugam pentru sufletul lui. A fost un coleg de nadejde, un camarad in adevaratul sens al cuvantului, un tanar harnic cu o inima mare. Inima care astazi a incetat sa mai bata in urma unui tragic eveniment. Dumnezeu sa te odihneasca, Cristi!”, este mesajul postat pe Facebook de liderul Pro Romania Timis, Adrian Pau.

Leave a Reply