VIDEO Politistii incearca sa-i identifice pe suporterii care s-au incaierat in centrul Aradului inaintea meciului UTA si Dinamo

Mai multi suporteri inarmati cu bate au vrut sa se bata in centrul orasului Arad, duminica, inainte cu cateva ore de meciul de fotbal UTA – Dinamo, insa jandarmii i-au oprit inainte de escaladarea conflictului.


Incidentul a avut loc pe bulevardul Revolutiei si a fost surprins de camere de supraveghere instalate pe cladiri, imaginile ajungand in spatiul online.

In imagini se vad doua grupuri de suporteri care au bate si care intra in conflict in fata unui restaurant. Cativa barbati din tabere adverse se lovesc, insa Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara, prezenta pentru a asigura masurile de ordine la meci, a intervenit rapid si i-a dispersat pe protagonisti.

„Va confirm existenta unui conflict spontan intre suporterii echipei Dinamo si UTA, care a avut loc in zona unui restaurant de pe bulevardul Revolutiei. Aproximativ 40 de suporteri ai echipei UTA s-au indreptat in zona unde se aflau fanii dinamovisti si au avut loc un conflict spontan, la inceput verbal, apoi au fost aruncate diferite obiecte contondente.

Jandarmii aflati in apropiere au intervenit si au oprit escaladarea conflictului, in acest moment fiind desfasurate cercetari pentru identificarea tuturor celor implicati in acest incident. Din primele informatii, nu au fost raniti si nu a fost nevoie de suport specializat pentru ingrijiri medicale”, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara.

De asemenea, si IPJ Arad a confirmat violentele dintre cele doua galerii. „Incidentele intre cele doua galerii au avut loc in doua locatii din municipiu, un restaurant din zona centrala si un local (bar) de pe malul Muresului. In prima locatie mentionata ar fi existat un scandal, fiind aplicate mai multe lovituri intre membrii celor doua galerii, in urma carora s-au spart sticle, pahare si vesela de pe mese. A fost necesara interventia jandarmilor Brigazii Mobile Timisoara pentru a restabili ordinea”, a transmis Inspectoratul de Politie Judetean Arad. (C.R.)

Leave a Reply