Descopera cele mai noi trenduri pentru femeia moderna la „Chasing Trends” din Iulius Town Timisoara (P)

Ce-si doresc femeile? Categoric nu doar diamante, pentru ca un rimel, ce alungeste si curbeaza genele, facand privirea mai misterioasa si mai seducatoare, un ruj care atrage atentia sau cosmetice ce ofera stralucire tenului sunt chiar mai importante decat bijuteriile. Daca vrei sa testezi astfel de produse, vino in Iulius Town la evenimentul „Chasing Trends” si bucura-te de sesiuni de rasfat, atmosfera relaxanta, o zi petrecuta cu cea mai draga prietena si fa cunostinta cu cele mai recente trenduri destinate femeii moderne.


Jubile, brandul de bijuterii care ajuta fiecare femeie sa fie diferita si unica prin accesorizarea tinutelor ei cu podoabe atent alese, si-a propus sa celebreze femeia in luna Februarie.

Astfel, in perioada 19 – 20 februarie 2022, la etajul I, din Iulius Mall, in zona IULIUS EXPO are loc evenimentul „Chasing Trends”, care ofera oportunitatea tuturor doamnelor si domnisoarelor sa evadeze din cotidian si sa se bucure de un intreg weekend de rasfat, plin de cadouri, arome noi, gusturi fine, cele mai recente tendinte ale vietii de zi cu zi si multe alte insight-uri ale trendurilor actuale. 

Vino cu cea mai draga femeie din viata ta, fie ca este cea mai buna prietena, mama sau sora ta si descoperiti o gama de branduri consacrate in ingrijire corporala, in estetica, diversi specialisti ce vor impartasi informatii pretioase pentru orice femeie preocupata de un stil de viata modern, sedinte de testare a celor mai noi produse si tehnologii, promotii, oferte si multe alte surprize perfecte pentru relatia dintre voi doua.

Nu rata nici expozitia Povesti de iubire din jurul lumii, pe care o poti descoperi in Atrium si unde poti admira instalatii creative si artistice supradimensionale, ilustratii, videouri, colectii de obiecte din universul amoros, zone interactive pentru public, galeria cuplurilor celebre, simboluri si idei din trecut despre iubire. Insa, daca faci cumparaturi, nu uita de campania „All You Need is Love & Shopping” si castiga premii. Consulta regulamentul pe site-ul Iulius Town Timisoara!

Admira frumusetea! Poart-o! Si vino in Iulius Town sa o descoperi alaturi de cea mai draga femeie din viata ta! (I.P.)

Leave a Reply