PE SURSE. Functia de sef al BCCO Timisoara, scoasa la concurs! VEZI candidatii care vor sa-i conduca pe politistii antimafia din vestul tarii

Numit intr-o functie pentru care, la vremea respectiva, in urma cu un an, nu avea nicio pregatire profesionala, comisarul sef Dan Stoicanescu, fostul imputernicit la comanda IPJ Timis, va trebui sa se prezinte la examen pentru a-si putea exercita, in continuare, mandatul de sef al politistilor antimafia din vestul tarii.


Potrivit unor surse din cadrul IGPR, functia de sef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Timisoara a fost scoasa la concurs, motivul fiind unul cat se poate de simplu: provizoratul lui Stoicanescu expira in 10 martie 2022.

In aceste conditii, sefia BCCO Timisoara a fost scoasa la concurs, insa, deocamdata, la aceasta competitie politieneasca nationala s-au inscris doar doi candidati: comisarul sef Dan Stoicanescu, actualul sef cu delegatie al BCCO Timisoara, si nimeni altul decat comisarul sef Stefan Negrila, fostul sef al BCCO Timisoara, care a revenit acasa dupa un stagiu de 4 ani la conducerea BCCO Cluj Napoca, fiind numit in fruntea filajului de la Operatiuni Speciale.

In cazul in care disputa dintre Stoicanescu si Negrila nu va fi tulburata de alti candidati, care sa intre in competitie pe ultima suta de metri, este posibil, dupa cum spun unii hateri din sistemul politienesc, ca acest concurs sa nu aiba un castigator.

Adica, si daca unul dintre ei va trece de testul grila sau alt test de verificare a cunostintelor, sa fie cazut la proba interviu, intrucat “nu sunt doriti la varful BCCO Timisoara, niciunul dintre ei, de oameni importanti din Politia Romana”.

In aceste conditii, comisarul sef Dan Stoicanescu ar putea reveni in pozitia de adjunct al inspectorului sef al IPJ Timis, chestorul Alin Petecel. Insa, spre ghinionul sau, nu este agreat nici in aceasta functie, motiv pentru care, dupa cum anticipeaza unii apropiati, politistul care, la un moment al carierei sale, mergea in actiuni de control la Primaria Timisoara cu masini inscriptionate cu Bega Grup, ar putea ajunge sef, interimar sau oficial, in fruntea IPJ Arad…

Depinde doar de influenta pe care, sustinatorii sai din umbra,  inca ar avea-o la nivelul sefilor Politiei Romane sau, macar, printre ministrii cabinetului Ciuca. Vom trai si vom vedea… (V.E.)

2 thoughts on “PE SURSE. Functia de sef al BCCO Timisoara, scoasa la concurs! VEZI candidatii care vor sa-i conduca pe politistii antimafia din vestul tarii

  1. Nu mai sunt specialiști în poliția română. Un prăfuit și un animal de casă al bicicliștilor….

  2. Petecel , Stiocanescu , Scornea si alții … ciolăneală în rest … se vede ce se întâmplă prin poliții . Vai de mama voastră .

Leave a Reply