VIDEO Jurnalist din Ucraina, mesaj in direct catre soldatii rusi, chiar la o televiziune centrala din Rusia. „Duceti-va in p….a mea de aici, nenorocitilor!”

Un jurnalist ucrainean, care a acceptat sa intre in direct la unul dintre cele mai cunoscute posturi de televiziune din Rusia, i-a bulversat pe telespectatori cu un mesaj adresat soldatilor rusi care marsaluiesc catre Kiev. Contactat sa vorbeasca despre situatia din Ucraina, acesta a tinut sa transmita un mesaj extrem de dur armatei ruse, reusind sa-i lase fara cuvinte pe cei care priveau emisiunea.


Iata ce a putut sa spuna barbatul si cum a reactionat jurnalista din platou!

Jurnalista Carmen Dumitrescu, de la Investigatoria, a relatat o intamplare inedita care a avut loc la un celebru post de televiziune din Rusia, in contextul razboiului declansat de presedintele rus Vladimir Putin in Ucraina. Contactat telefonic, jurnalistul ucrainean Dmitri Gordon a tinut sa transmita un mesaj special armatei ruse.

Imi povesteste o prietena din Republica Moldova ca a vazut o emisiune la un post de televiziune rusesc. Si la un moment dat intra in direct un jurnalist ucrainean – Dmitri Gordon.

Incepe decent, prin a povesti care e situatia in Ucraina, oferind detalii de la fata locului. Si, spre final, omul zice: „Si daca tot sunt aici si am ocazia, as vrea sa transmit un mesaj armatei ruse: Duceti-va in p…a mea de aici, nenorocitilor!”. I-au taiat microfonul”, a scris Carmen Dumitrescu, pe o retea sociala. (I.P.)

Leave a Reply