BREAKING Incendiu devastator la mansarda unui bloc din Timisoara! Toate apartamentele aflate la ultimul etaj s-au facut scrum

Incendiu devastator, in aceasta dimineata, la mansarda unui bloc de patru etaje, de pe strada Mehadia, din Timisoara. Toate apartametele aflate la ultimul etaj al cladirii s-au facut scrum, in ciuda interventiei urgente a pompierilor militari de la ISU Timis, care au deplasat la locul evenimentului toate fortele disponibile. In timpul operatiunii, aproximativ 60 de persoane au fost evacuate.


Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Timis, Elena Megherea, la ora 8,12, incendiul a fost lichidat. Mai multe familii au ramas fara locuinte, iar pagubele sunt uriase. In prezent se lucreaza pentru depistarea eventualelor focare ascunse si stabilirea cauzelor incendiului.

La ora 06,37, am fost informati de producerea unui incendiu la mansarda unui bloc de patru etaje pe strada Mehadia, nr 12, Timisoara.

A fost alertat Detasamentul 1 si Detasamentul 2, acestea deplasandu-se cu toate fortele la locul interventiei. Incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafata de aproximativ 1300 mp. Primele echipaje ajunse la fata locului au costituit echipe de cautare salvare, acestea evacuand un numar de aproximativ 60 de persoane.

Cu ora 07 a fost activata grupa operativa. In urma informatiilor primite de la echipajele din teren, au fost alertate echipaje de la toate subunitatiile ISU. Forte participante: 2 autospeciale de prima interventie si comanda, 11 autospeciale de stingere, 2 Autoscari, 5 SMURD, 2 SAJ, 4 ofiteri, 56 subofiteri.

La ora 08:12, incendiul a fost lichidat, se lucreaza pentru identificarea focarelor ascunse si inlaturare efectelor negative”, ne-a transmis purtatorul de cuvant al ISU Timis. (G.I.)

Leave a Reply