Refugiati de milioane! O familie din Ucraina a incercat sa intre in Romania cu 1,6 milioane de dolari, zeci de mii de euro, bijuterii si ceasuri

O familie din Ucraina a incercat sa intre in Romania cu o adevarata avere: 1,6 milioane dolari si peste 50.000 euro, ceasuri, bijuterii si genti de marca.


La Punctul de Trecere a Frontierei Albita s-au prezentat, sambata dupa-amiaza, pentru a intra in Romania, doi cetateni ucraineni, sot si sotie, cu un autoturism inmatriculat in Ucraina.

Politistii de frontiera si vamesii au controlat masina si, conform stiri pe surse, au gasit in bagaje mai multe bunuri: 9 ceasuri, bijuterii, 24 de genti inscriptionate cu denumiri ale unor firme recunoscute, peste 1,6 milioane dolari si peste 50.000 euro.

Politia de Frontiera informeaza ca a fost sesizata unitatea de parchet competenta, bunurile si sumele in valuta fiind ridicate.

Potrivit datelor publicate de Politia de Frontiera Romana, in data de 12.03.2022, in interval de 24 de ore, la nivel national, prin punctele de frontiera au intrat in Romania 75.902 de persoane, dintre care 16.676 cetateni ucraineni (in crestere cu 2 % fata de ziua precedenta).

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat in Romania 7.203 cetateni ucraineni (in  crestere cu 8,7%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 7.789 cetateni ucraineni (in scadere cu 2,6 %).

De la declansarea acestei crize, pana la data de 12.03.2022, ora 24, la nivel national, au intrat in Romania 397.542 cetateni ucraineni. (V.E.)

One thought on “Refugiati de milioane! O familie din Ucraina a incercat sa intre in Romania cu 1,6 milioane de dolari, zeci de mii de euro, bijuterii si ceasuri

  1. Sa nu va mai plangeti ca nu vin investitorii…Da ce infractiune au comis ca si-au adus banii cu ei?Trei sferturi din miliardarii Romaniei au banii in alte tari..i-a cercetat pt asta cineva?

Leave a Reply