Un tanar care conducea un moped neinmatriculat pe o strada din Timisoara, urmarit de politistii locali si prins in curtea unei case. A fost predat unui echipaj al Politiei Rutiere

Politistii locali aflati in patrulare astazi, in jurul orei 11,30, au observat pe strada Albastrelelor, un moped care circula fara a avea placute de inmatriculare. Astfel, politistii locali au efectuat semnale pentru ca persoana care conducea mopedul sa se opreasca, dar aceasta a refuzat, continuand sa accelereze pana a ajuns pe un drum de pamant, si-a abandonat mopedul si a fugit, incercand sa se ascunda in curtea unui imobil de pe strada Colonia Slavic.


A fost contactat proprietarul casei, care l-a gasit in curtea sa pe tanarul care a incercat sa fuga de politistii locali. Acestia din urma l-au imobilizat, fiind identificat in persoana lui H.M., de 30 de ani, din localitatea Sacosu Turcesc.

La verificarea in baza de date s-a constatat ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta a fost predat unui echipaj al Politiei Rutiere, care a fost solicitat la fata locului, pentru continuarea cercetarilor. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

Leave a Reply