Inspectoratul Teritorial de Munca Timis, prima sedinta in noul sediu al institutiei, aflat in comuna Giroc. „Totul este functional, ghiseele sunt deschise pentru angajatori, angajati si public”

Noul sediu al Inspectoratului Teritorial de Munca Timis, aflat in comuna Giroc, a gazduit, astazi, prima sedinta de lucru a echipei manageriale cu angajatii institutiei de control. Aceasta premiera a fost anuntata de inspectorul sef Pavel Kasai, pe pagina sa de socializare, care i-a informat pe operatorii economici ca totul este functional, inclusiv registrul virtual al salariatilor, asa ca nu vor fi trecute cu vederea cazurile de munca la negru motivate cu eventualele nereguli din retea.


„Astazi, 28.03.2022, conducerea ITM Timis a tinut prima sedinta de lucru cu angajatii inspectoratului in noul sediu din comuna Giroc, Calea Timisoarei nr. 72, judetul Timis. Ne-am mutat si totul e functional (REVISAL, e-mail, fax si telefoane), ghiseele sunt deschise pentru angajatori, angajati si public. Noua adresa a ITM Timis este in comuna Giroc, Calea Timisoarei nr. 72, jud. Timis”, este mesajul transmis de Pave Kasai.

Reamintim ca ITM Timis a parasit sediul din Timisoara, situat pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 12, in toamna anului trecut, dupa ce institutia condusa de Pavel Kasai a pierdut definitiv, la Inalta Curte, procesul cu mostenitorii fostului proprietar al cladirii. Retrocedarea imobilului s-a facut dupa investitii de peste un milion de euro, care nu au mai fost recuperate.

Proprietarii cladirii ne forteaza sa parasim aceasta locatie si nu avem unde merge. Am pierdut la ICCJ aceasta cladire, dupa ce am investit 1 milion de dolari in ea, am refacut-o toata si dupa ce a fost gata s-au gasit proprietarii, a nu stiu cata rudenie din urma, si ne-au luat-o. Suntem supusi evacuarii in momentul de fata si am primit o parte dintr-o unitate militara de pe Calea Girocului, o amenajam, dar ne-ar mai trebui aceasta suma ca sa ne putem muta”, spunea Pavel Kasai, in toamna anului trecut, cand a solicitat guvernului inca 3 milioane de lei pentru finalizarea sediului din Giroc. (G.G.)

2 thoughts on “Inspectoratul Teritorial de Munca Timis, prima sedinta in noul sediu al institutiei, aflat in comuna Giroc. „Totul este functional, ghiseele sunt deschise pentru angajatori, angajati si public”

  1. Judecătorii plătiți de statul Român cu salarii astronomice și pensii speciale,nu le pasa de bani investiți de statul care ii plătește….oare de ce nu le pasa de banii statului care este atit de generos cu ei

Leave a Reply