Liderul PNL Timis, acuzat ca s-a lepadat de Florin Citu, dupa ce a cantat „cocosul” doar o data! „Nicolae Ciuca este o varianta viabila pentru functia de presedinte al PNL”

Presedintele PNL Timis, Alin Nica, a declarat ca a decis, in urma unei sedinte de Birou Politic Judetean, sa semneze convocatorul pe care 40 de filiale judetene ale patrtidului l-au semnat, in vederea organizarii unei sedinte extraordinare in care se va discuta schimbarea presedinteui PNL, Florin Citu. Nica a mai precizat ca premierul Nicolae Ciuca este ”o varianta viabila” pentru functia de lider PNL.


Subiectul fierbinte acum e ce se intampla in PNL. De aceea vreau sa va spun ca am avut o seidnta de BPJ si cu toti primarii filialei. Am luat decizia sa semnez convocatorul pe care cele 40 de filiale l-au pregatit in vederea unei sedinte extraordinare, sa discutam situatia din partid statutar si sa luam deciziile in consecinta.

Cred ca locul in care aceste reprosuri, observatii, care sa ateste dorinta de schimbare este in forurile nationale. PNL este si va fi unit inclusiv dupa aceasta situatie si imi doresc ca lucrurile sa decurga fara evenimente cum am avut anul trecut, care au adus o pata pe istoria PNL”, a declarat Alin Nica, presedintele PNL Timis, intr-o conferinta de presa, vineri.

Nica a precizat ca sustine dezbaterea in interiorul partidului si ca Nicolae Ciuca este ”un factor de stabilitate” si ar putea prelua functia de presedinte PNL.

”Sustin dezbaterea in cadru statutar, in partid a oricarei variante. Nu am avut o analiza a activitati conducerii. Cand se schimba conducerea cu o alta trebuie sa se faca mai intai o analiza. Ma abtin sa spun ce decizie va lua BEX-ul. Ceea ce mai pot sa spun e faptul ca premierul Nicolae Ciuca este o varianta viabila pentru functia de presedinte al PNL, e un om care performeaza la Guvernare iar in aceste conditii geopolitice tulburi e un factor de stabilitate”, a declarat Nica.

Liderul PNL Timis a mai aratat ca in partid se doreste o dezbatere interna.

”Din discutiile pe care noi le-am avut, la Bucuresti, am fost ieri acolo si am discutat cu mai multi lideri, se doreste o dezbatere interna si colegii care au initiat aceasta miscare mizeaza pe o rezolvare eleganta a acestei discutii. Il respect in continuare (pe Florin Citu – n.r.) pentru ce a facut pentru PNL, e un reputat economist, a avut rezultate extraordinare intr-un an pandemic, iar in 2021 a consolidat acea revenire economica, sunt rezultate notabile pentru noi in conditii dificile, ceea ce i se datoreaza in cea mai mare masura”, a mai declarat Alin Nica. (I.P.)

 

Leave a Reply