Orasele Timisoara si Buzias, nominalizate in cadrul campaniei nationale Destinatia Anului 2022 in Romania! VOTEAZA si tu! (P)

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in judetul Timis a nominalizat orasele Timisoara si Buzias ca Destinatii ale Anului 2022 la categoriile City Break, respectiv Localitati Turistice, in cadrul campaniei nationale de promovare Destinatia Anului 2022 in Romania sustinuta de Alianta pentru Turism Romania, Ministerul Antreprenoriatului Turismului si Prima TV.


Campania cuprinde 3 etape: nominalizari pentru Finala Regionala (24 Februarie 2022 – 10 Aprilie 2022), desemnarea Destinatiei Anului 2022 – Faza Regionala (10 Aprilie 2022 – 30 Aprilie 2022), Desemnarea Destinatiei Anului 2022 – Faza Nationala (1 Mai 2022 – 30 Iunie 2022).

Pentru a intra in faza regionala, destinatia trebuie sa aiba cel putin 100 de nominalizari, iar acestea trebuie sa fie facute de public pe site-ul www.destinatiaanului.ro , pentru fiecare dintre cele doua categorii mentionate.

Conform Regulamentului, competitia se deruleaza pe trei Provincii istorice, judetul Timis concurand in Transilvania – Banat, Crisana, Maramures – cu judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Caras Severin, Cluj, Covasna, Harghita, Maramures, Mures, Salaj, Satu Mare si Sibiu.

Va reamintim ca in 2021 destinatiile castigatoare au fost Oradea, la categoria City Break, si Banatul Montan la cea de-a doua categorie.

Implicarea publicului, numarul de voturi si sustinerea tuturor institutiilor dintr-o destinatie sunt premisele necesare castigarii acestei competitii care poate aduce unei destinatii o importanta promovare nationala si cresterea numarului de turisti.

Este timpul Timisoarei! Voteaz-o!

Crezi ca orasul de pe Bega este o destinatie interesanta, cu un ritm efervescent si o atmosfera de libertate pe care numai aici le poti gasi? Cu muzee, spectacole, hoteluri, restaurante si evenimente de top? Cu oameni, culturi, locuri si experiente ce merita descoperite? Noi credem ca da! Si am inscris Timisoara pe lista celor mai frumoase destinatii din tara. Daca esti mandru de orasul tau si crezi ca putem deveni Destinatia Anului 2022 intra pe link-ul de mai jos si voteaza Timisoara la categoria de City Break! (I.P.)

https://www.destinatiaanului.ro/

Leave a Reply