Bancomat de criptomonede, furat dintr-un centru comercial din Timisoara! Politistii l-au retinut pe autor si au recuperat o mare parte din prejudiciu

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Timis au retinut, ieri, un tanar, de 19 ani, suspectat de furtul unui bancomat de criptomonede dintr-un centru comercial din Timisoara.


”In fapt, in 9 aprilie, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca, la data de 8 aprilie, in jurul orei 21, din incinta unui complex comercial din Timisoara, a fost sustras un bancomat de criptomonede. In cursul zilei de astazi, politistii au depistat in localitatea Vinga, judetul Arad, un tanar, de 19 ani, banuit de comiterea faptei”, informeaza IPJ Timis.

In urma investigatiilor efectuate, s-a stabilit ca a fost cauzat un prejudiciu in valoare de 286.000 de lei, 236.000 de lei reprezentand suma de bani aflata in bancomat, iar 50.000 de lei – valoarea bancomatului.

Potrivit IPJ Timis, cu prilejul depistarii faptuitorului, s-au recuperat 52.500 de lei, dintre care 44.000 de lei asupra banuitului, iar 8.500 de lei au fost gasiti ingropati in gradina imobilului de domiciliu.

De asemenea, pe un camp in apropierea localitatii Vinga, a fost depistat bancomatul sustras, in urma examinarii constatandu-se faptul ca, in interiorul acestuia, se mai aflau 127.700 de lei.

In total, politistii au reusit recuperarea a 180.200 de lei, 55.800 de lei nefiind recuperati.

In urma probatoriului administrat, tanarul a fost retinut pentru 24 de ore si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Timis, urmand ca, in cursul zilei de duminica, sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva. (I.P.)

Leave a Reply