Destinatia anului 2022! Cel mai important oras din Bucovina s-a inscris in competitia lansata de Ministerul Turismului. VEZI cum poti vota

Municipiul Suceava s-a inscris oficial in competitia pentru „Destinatia anului 2022”. Potrivit unei informari postate, in cursul zilei de vineri, 8 aprilie, pe contul de facebook al Primariei Municipiului Suceava, cu referire la competitia care este prezentata de Prima TV si sustinuta de Ministerul Antreprenoriatului si Turismului impreuna cu Alianta Pentru Turism, sucevenii sunt indemnati sa intre pe site-ul www.destinatiaanului.ro si sa nominalizeze Suceava pentru a castiga „Destinatia anului 2022”.


Dintre acestea se va desemna Destinatia Anului 2022 prin votul publicului si al juriului. „Obiectivele turistice din oras (Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul National al Bucovinei, manastirile si bisericile – patrimoniul UNESCO, Statuia Ecvestra a lui Stefan cel Mare), zonele de agrement cu diverse posibilitati de a petrece timpul liber, conceptul de smart city alaturi de ospitalitatea recunoscuta a localnicilor, fac din Suceava cel mai important centru turistic din Bucovina pentru city break, care merita cu prisosinta denumirea de Destinatia anului 2022”, a transmis primaria.

Pasii de nominalizare sunt urmatorii: se acceseaza site-ul www.destinatiaanului.ro, se introduce destinatia Suceava, numele si adresa de e-mail, apoi se selecteaza in formular regiunea Moldova/ Basarabia/ Bucovina si categoria City Break. Fiecare destinatie finalista va fi vizitata de Gianina Corondan si echipa de filmare Destinatia Anului care va realiza emisiuni de promovare TV si online. Mai multe detalii si informatii despre concurs gasiti accesand link-ul: https://www.facebook.com/destinatiaanului. (D.P.)

Sursa: obiectiv de suceava

Leave a Reply