Dam viata unui nou inceput! La Iulius Town Timisoara pregatirile de Paste se transforma in motive de shopping si iti aduc peste 3.000 de cadouri (P)

Pastele este despre liniste, celebrarea pacii, a bucuriei, a dragostei, dar este si un bun prilej de a-i aduna pe cei dragi alaturi. Si asa cum spune traditia, e bine sa incepi pregatirile din timp pentru ca pana la cea mai asteptata sarbatoare a primaverii totul trebuie sa fie in ordine, locuinta curata, iar in garderoba sa ai pregatite haine noi. Brandurile din ansamblul mixt Iulius Town ti-au pregatit colectii fresh, pline de culoare, produse care sa-ti aduca atmosfera de primavara in casa, dar si preparate gustoase. Mai mult decat atat, Roata Iepurasului iti poate aduce unul dintre cele peste 3.000 de premii!


Sarbatorile Pascale sunt un prilej de a te revedea si a petrece timp alaturi de cei dragi, familie si prieteni.

Dar pana sa te bucuri de zilele libere, de vreme frumoasa, bucate delicioase sau de cadouri, trebuie sa-ti faci o lista cu tot ce ai nevoie.

Daca urmezi traditia de a te innoi cu ocazia acestei mari sarbatori, fa o vizita in magazinele din Iulius Mall si alege-ti tinute colorate, potrivite stilului tau vestimentar de zi cu zi, dar si pentru masa de Paste in familie.

Noile colectii de la brandurile preferate propun o avalansa de nuante vibrante si de combinatii neasteptate, incepand de la accesorii si piese statement, pana la abordari cat mai indraznete in ceea ce priveste make-up-ul.

Si chiar daca Iepurasul de Paste nu este la fel de incarcat precum Mos Craciun, nu inseamna ca nu trebuie sa profiti de aceasta oportunitate pentru a le oferi bucurii celor dragi din familie.

Asa ca alege din timp darurile. Indiferent ca optezi pentru articole vestimentare, incaltaminte in tendinte, bijuterii deosebite, produse de skin-care sau make-up, parfumuri, accesorii sau decoratiuni pentru casa, pe toate le poti descoperi in magazinele din Iulius Mall si poti castiga premii.

Astfel, pana pe 22 aprilie 2022, daca ai facut cumparaturi in valoare de minimum 300 lei de la magazinele din mall, te asteptam sa-ti incerci norocul la Roata Iepurasului, de langa Centrul Info (parter). Poti castiga vouchere de cumparaturi la Manay, Nobila Casa, My Geisha, Guess sau Liu Jo, bauturi racoritoare, sticle de vin sau iepurasi de plus. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe https://iuliustown.ro/ro/evenimente/dam-viata-unui-nou-inceput. (I.P.)

Leave a Reply