Fostul director al pietelor din Timisoara, Ionut Nasleu, in pelerinaj la Muntele Athos, unde se roaga si isi asteapta verdictul final in dosarul de santaj UPDATE Pronuntare amanata, din nou

Curtea de Apel Timisoara se va pronunta, maine, 11 mai, cu privire la apelul declarat de Ionut Nasleu, fostul director al SC Piete SA Timisoara, in dosarul santajului la adresa jurnalistilor Dragos Bota si Iulica Bota (intre timp, cei doi au divortat, iar Iulica a revenit la numele anterior, de Ardelean).


In prima instanta, Ionut Nasleu a fost condamnat la 2 ani si opt luni de inchisoare cu suspendare si plata unor despagubiri in cuantum de 25.000 de euro.

In asteptarea deciziei, care-i poate marca viitorul si linia vietii, fostul director al pietelor din Timisoara, care este si absolvent de Teologie, a plecat in pelerinaj la Muntele Athos, pentru a se ruga la Dumnezeu sa aiba parte de un verdict drept, in consens real cu gradul de pericol social al faptelor sale.

„Cel mai intelept lucru pe care l-ai facut anul acesta… pana in momentul de fata, este acesta. Pelerinajul la Muntele Athos. Doamne ajuta!”, i-au transmis prietenii pe contul de socializare, dupa ce fostul preot si ofiter SRI, Ionut Nasleu, a postat fotografii si inregistrari video din manastirile si schiturile vizitate la Muntele Athos.

De ramarcat faptul ca, printre tovarasii sai de pelerinaj se afla si Andrei Petrisor, fiul fostului presedinte al Tribunalului Timis, fostul judecator si actual avocat Petre Petrisor, care, cu cativa ani in urma, a scapat miraculos dintr-un dosar complex instrumentat de procurorii DIICOT Mehedinti, care continea fapte mult mai grave decat cel in care fostul senator si vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, Ionut Nasleu, a fost trimis in judecata si condamnat exemplar…

„Este ireal ce mi se intampla! Mi-a dat maxim la toate, plus de plata o suma enorma pentru despagubirea celor doua parti vatamate. Nu pot sa cred, altii au condamnari mult mai mici pentru fapte mult mai grave. M-au calcat pe cap, ce sa zic… Probabil ca acest judecator va avansa foarte repede la instantele superioare, dupa aceasta sentinta asteptata de baietii din sistem. Desigur ca vom face apel, insa vom cere stramutarea dosarului la alta instanta din tara, pentru ca la Timisoara, din cauza presiunii media, sigur n-o sa mi se faca dreptate. Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, a fost reactia lui Ionut Nasleu, in 20.01.2022, dupa ce a aflat sentinta pronuntata de Judecatoria Timisoara.

In cazul in care judecatorii Curtii de Apel Timisoara vor da verdictul asteptat de asa-zisul santajist al jurnalistilor Dragos Bota si Iulia Ardelean, nu este exclus – dupa cum a anuntat pelerinul, la plecarea catre Muntele Athos – sa faca o importanta donatie catre unul dintre lacasurile de cult unde a fost primit, cu credinta si evlavie, in aceste zile. (G.I.)

UPDATE: Curtea de Apel Timisoara a amanat, din nou, pronuntarea verdictului final in acest dosar pentru termenul din 25 mai. 

Leave a Reply