Avocata Carmen Obirsanu, acuzatii incredibile in dosarul fetelor rapite din Caracal! „Sunt implicate retele prin care li s-ar aduce prostituate militarilor cantonati in Romania, la Deveselu”

Acuzatii incredibile in dosarul fetelor rapite din Caracal, la ultimul termen de judecata, de la Tribunalul Olt, pe care avocatii celor doua familii indoliate le-au aruncat in public, dupa ce criminalul Gheorghe Dinca a dezvaluit ca minorele nu au fost omorate, ci preluate de o retea de traficanti si duse in Turcia.


Acuzat de omor, viol, profanare de cadavre si act sexual cu un minor, Gheorghe Dinca a spus judecatorilor ca primele declaratii nu au fost adevarate si ca ar fi fost obligat, atunci, sa ia asupra sa fapte pe care nu le-a comis.

In urma acestei lovituri de teatru, atat Carmen Obarsanu, avocata familiei Melencu, cat si Aurel Moldovan, avocatul familiei Macesanu, au acuzat faptul ca Gheorghe Dinca fabuleaza si ca au asistat la un simulacru de proces, unde probele prezentate de procurori nu au demonstrat nimic.

Mai mult, avocata Carmen Obirsanu a dezvaluit ca Dinca ar fi recunoscut ca a fost intervievat de catre un reprezentant al FBI si ca, in opinia sa, dosarul Caracal este un dosar strategic, intrucat ar fi vorba despre retele de trafic care-i alimenteaza cu fete pe militarii straini incartiruiti de baza NATO de la Devesel.

A mai spus altceva Dinca, a spus ca a fost investigat de catre FBI. Deci a recunoscut ca a fost intervievat de catre FBI. Si este adevarat, pentru ca FBI – inainte de a decide Departamentul de Justitie american ca nu vor sesiza judecatorul american pentru interogarea Facebook-ului, sa aflam cum a functionat telefonul Luizei dupa ce a fost aruncat, fiind parolat, pe camp – FBI a discutat cu Dinca.

Au venit niste consilieri de la FBI, dupa care s-a dat un termen, pana in 25 octombrie, sa se raspunda la niste intrebari, dupa care nu s-a mai asteptat acest termen pentru a fi dat raspunsul si in data de 1 octombrie 2019 Departamentul de Justitie American refuza categoric sa mai faca vreo investigatie sau sa mearga la judecatorul american pentru interogarea Facebook-ului ca sa identificam unde e telefonul Luizei.

Dupa care apare de la Departamentul de Justitie american acea indicatie pretioasa – protejati familia lui Dinca“, a afirmat Obarsanu, citata de stiripesurse.ro.

Avocata a criticat de asemenea „apetitul“ judecatoarei pentru a afla detalii privind actul sexual derulat, spune Dinca, intre el si copila (Alexandra Macesanu).

„Judecatoarea l-a sustinut in exprimarea acelor expresii obscene cu privire la fete. Expresii de jignire, pur si simplu. A sugerat ca si Alexandra, si Luiza sunt niste prostituate. Nu i-au pus, nici judecatoarea si nici procurorul, niste intrebari prin care sa se afle unde ar putea fi fetele. Nu, intrebarile care au fost: cum era, cum presta sex…? Nu ne intereseaza performantele sexuale ale lui Dinca, ci ne intereseaza unde sunt fetele. Nu a fost un interogatoriu condus cu profesionalistm“, a acuzat Obarsanu.

Avocata familiei Melencu a acuzat de asemenea ca intregul dosar a fost transformat intr-o mascarada si ca autoritatile nu au interesul de a se afla adevarul, iar asta pentru ca ar fi vorba de implicatii internationale. Suspiciunea este aceea ca implicate sunt retele de trafic prin care li s-ar aduce prostituate militarilor americani cantonati in Romania, la Devesel.

„Este vorba de un grup de procurori, de politisti, din Bucuresti, care coordoneaza acest trafic de carne vie si furnizarea de carne vie soldatilor de la Deveselu“, si-a urcat acuzatiile la paroxism avocata Carmen Obarsanu. (V.E.)

Sursa foto: pressalert

Leave a Reply