Iulius Town, locul pentru toti timisorenii: food&music la Magnetic in the Garden, teatru de papusi si o expozitie exotica de reptile (P)

Vremea buna din weekend aduce, pe langa vibe-ul de vacanta, si o varietate de evenimente in Iulius Town. Festivalierii sunt asteptati la Magnetic in the Garden, unde vor avea parte de adevarate experiente muzicale, dar si culinare, pasionatele de skincare pot descoperi ultimele noutati din industrie, iar copiii au parte de povesti fantastice spuse in cadrul teatrului de papusi.


Totodata, in Iulius Town are loc si o expozitie inedita de reptile exotice, ce cuprinde 32 de animale din 26 de specii.

In perioada 13 – 15 mai 2022, Iulius Gardens ii atrage pe festivalieri la Magnetic in the Garden, un pre-festival cu muzica live si mancare delicioasa. Bandy, Bia, Bibanu, Dalla, Dudu, Happy Flow, Jinx, Kinetic Jam, Kuky, Noize, Souldr!p sunt artistii care vor da vibe-ul de festival in cele trei zile de distractie.

Iti aducem si food-truck-uri de unde poti sa incerci deliciile de la Kings Bistro, Gustari Vrajite, Masina cu Clatite, Tuma Truck si Tucano. Descopera detalii despre TimeTable si Food line-up, pe pagina de Facebook dedicata evenimentului!

Industria de skincare a evoluat intr-un ritm galopant in ultimii ani, astfel ca in zona Iulius Expo, are loc evenimentul Catch the Trend. Sambata si duminica, 14 – 15 mai, pasionatele de skincare si make-up vor putea incerca produse, dar vor avea parte si de testari de ten cu aparatura specializata, demonstratii de make-up si haistyle. In acelasi timp, va fi si o zona dedicata copiilor, unde vor avea loc mai multe activitati, dar si un candy bar, iar un DJ va anima atmosfera.

Copiii sunt invitati si duminica, 15 mai, de la ora 11, in Piateta Splend’or, de la demisolul Iulius Town, unde vor descoperi lumea povestilor. Teatrul de Papusi pune in scena piesa „Cei trei purcelusi”.

Tot in Iulius Town are loc, pana pe 22 mai, o expozitie inedita, unde vor putea fi admirate 32 de reptile din 26 de specii, printre care Boa constrictor, pitoni regali, cameleoni si broaste testoase. Colectia de reptile ii apartine lui Alex Fota, cel mai cunoscut terarist din Romania. (I.P.)

 

Leave a Reply