Metatitle: Sloturi noi lansate in 2022 – incearca-le chiar azi! (P)

Metadescription: Prima jumatate din an este ideala pentru fanii sloturilor online, noi lansari apar aproape in fiecare zi in portofoliile dezvoltatorilor – iata 3 dintre acestea


Top 3 jocuri de pacanele lansate in acest an

Amatorii de jocuri de cazino fresh au toate motivele sa sarbatoreasca in prima jumatate a anului – nu doar ca am avut parte de sarbatori cu weekend prelungit dar si de cele mai incitante lansari de sloturi. Acestea s-au tinut lant pe piata internationala, iar numeroase cazinouri romanesti care au in oferta lor jocuri noi, precum Mr. Bit, le-au adus si pe plan local.

Daca iti place sa joci la pacanele gratis sau pe bani reali si sa fii mereu la curent cu ultimele inovatii si functii bonus din domeniu, te invitam sa arunci o privire pe recenzia MrBit casino review si sa il vizitezi cu incredere pentru a incerca aceste jocuri lansate proaspat in 2022.

#1 Viking Queen (GONG Gaming)

Viking Queen este un slot video lansat recent de GONG Gaming, un dezvoltator de software pentru cazinouri mai putin cunoscut, insa cu lansari de calitate pe care merita sa le experimentezi macar o data.

Studioul este partener Microgaming si ne propune un joc inspirat din lumea fascinanta a mitologiei norvegiene, dominata de vikingi si de razboinicele valkyrie.

Viking Queen are o structura de 5 role, 3 randuri si 25 de linii de plata fixe, promite un jackpot maxim de 2000x valoarea mizei si ne ofera o rata de castig avantajoasa de 96.92%, peste media altor jocuri de pacanele moderne. Slotul ofera si runde bonus cu rotiri gratuite, substitutii wild si multiplicatori de pana la 10x, astfel ca potentialul de castig este generos.

#2 Extra Juicy Megaways (Pragmatic Play)

Pragmatic Play este unul dintre cei mai indragiti furnizori de software la cazinourile romanesti si lanseaza in medie 5 sloturi noi pe luna – unul dintre acestea este Extra Juicy Megaways, o continuare a precedentului Extra Juicy.

Lansat la inceputul anului, are un design vesel si colorat ce imita aspectul aparatelor de joc din agentii. De pe role nu lipsesc fructele arhicunoscute (pepeni, prune, cirese), alaturi de septari.

Slotul adopta un model matematic unic, astfel ca, la fiecare rotire, layout-ul jocului se schimba – ai parte de 6 role, intre 2-7 randuri si pana la 117 649 linii de plata.

Rata de castig estimativa a acestui titlu este de 96.42%. Iar, ca reteta de succes sa fie completa, in afara jocului de baza, Pragmatic Play a integrat si cateva functii extra – role in cascada, rotiri gratuite, pariuri ante si o optiune de cumparare a bonusului. Castigul maxim posibil la acest joc de pacanele este de 5000x valoarea mizei.

#3 Vegas Blast (Kalamba Games)

Dupa cum probabil ai ghicit si din nume, Vegas Blast este un titlu inspirat din legendara capitala a jocurilor de noroc – celebrul Las Vegas din statul american, Nevada.

Slotul a fost dezvoltat de furnizorul Kalamba Games, in parteneriat cu Relax Gaming si urmeaza sa fie lansat in varianta pe bani reali la sfarsitul iernii. Intre timp, jocul poate fi incercat gratuit, inclusiv de pe telefon.

Vegas Blast este un joc de pacanele cu fructe si septari clasic, are o structura de 5 role, 3 randuri si 20 de linii de plata.

Se remarca prin scorul RTP mare de 96.48% – acesta iti permite sa obtii inapoi minim 96 RON din fiecare 100 RON investiti in sesiunea de joc. Potentialul de castig maxim este decent, de 10 590x valoarea mizei. Regasim si cateva functii originale – substitutii wild, K-Cash, Cashpots, K-Cash Spins, rotiri gratuite si un bonus Hyper. (I.P.)

Leave a Reply