Avansari in functii la Inspectoratul Teritorial de Munca Timis! VEZI cine este noul inspector sef adjunct in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

In sedinta de lucru a Serviciului Securitate si Sanatate in Munca din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Timis, care a avut loc, ieri, 18 mai, inspectorul sef al ITM Timis, ec. Pavel Kasai, a pus in aplicare Ordinul Ministrului Muncii si Solidaritatii Sociale din Romania, Marius Constantin Budai, de a-l investi in functia de inspector sef adjunct in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca pe Lupu Rolf Athalvin. Aceasta avansare in functie a survenit ca urmare a pensionarii fostului inspector sef adjunct, Szasz Anton Francisc.


De asemenea, tot ieri, a avut loc sedinta Serviciului Control Munca Nedeclarata, in cadrul careia inspectorul sef al ITM Timis, ec. Pavel Kasai, a emis o decizie prin care l-a desemnat in functia de sef Serviciu Control Munca Nedeclarata pe Dulgheru Catalin Octavian, ca urmare a investirii merituosului Lupu Rolf Athalvin in functia de inspector sef adjunct al Serviciului SSM, care pana in prezent a detinut functia de sef Serviciu Control Munca Nedeclarata. (I.P.)

Leave a Reply