Cadou inedit oferit de Iulius Town Timisoara pentru copii: intalnire cu Gasca Zurli (P)

Unul dintre cele mai ascultate grupuri muzicale din Romania revine la Iulius Town sa isi surprinda fanii printr-un concert special. Gasca Zurli ii asteapta pe cei mici, mamici si tatici la un spectacol inedit, unde se vor auzi cele mai cunoscute cantecele, iar distractia va atinge cote maxime.


Duminica, 29 mai 2022, Gasca Zurli revine la Iulius Town, cu un super spectacol, care va avea loc in parcarea VIP, incepand cu ora 12. Intrarea la eveniment este gratuita, astfel ca toti piticii se vor bucura de energicul spectacol al personajelor.

Fetita Zurli,  Vrajimaturica, Supereroul Multumesc si Bucatarasul Lulu sunt adusi de Tanti Prezentatoarea pentru micii spectatori. Pentru a fi la curent cu noutatile despre spectacolul sustinut de Gasca Zurli la Iulius Town, ne poti urmari pe pagina de Facebook sau pe Instagram!

Inainte de Ziua Internationala a Copilului, Iulius Town le ofera un cadou special celor mici. „Am o casuta mica”, „A ram sam sam”, dar si alte melodii interactiv-educative se vor auzi in parcarea VIP.

Vino impreuna cu cel mic, duminica, 29 mai, de la ora 12, la Iulius Town, la spectacolul marca Gasca Zurli! (I.P.)

Leave a Reply