PE SURSE! Reputatia unei jurnaliste din Timisoara, la discretia amatorilor de glume penale. Politistii Sectiei 3, in cautarea unui psihopat din mediul virtual

Cazul jurnalistei din Timisoara care a sesizat politia asupra faptului ca se simte hartuita de un coleg de breasla – petitor pornit sa-si demonstreze pasiunea intr-atat de mult, incat a apela la instanta cu o cerere de instituire a tutelei asupra fetei – este departe de a fi rezolvat.


Politistii Sectiei 3 fac eforturi sa solutioneze plangerea jurnalistei, mai cu seama ca acest caz a ajuns si in atentia sefilor Politiei Romane, insa se confrunta cu o serie de necunoscute provenite din mediul virtual.

Din nefericire, meseriasii care ar putea instrumenta infractiunile de tip informatic lucreaza in alta structura politieneasca, de elita, unde hartuirea unei jurnaliste nu prezinta, probabil, vreun interes operativ. Iar reputatia tinerei este lasata, pe mai departe, la discretia amatorilor de glume penale.

Cum ar fi si cea privind plasarea numarului de telefon al jurnalistei pe site-urile de intalniri amoroase, printre ofertele practicantelor celei mai vechi meserii din lume.

“Am ramas socata, aseara, cand m-a sunat un barbat sa ma intrebe cat costa ora de sex. Am intrebat de unde are numarul meu de telefon si mi-a raspuns ca de pe un site de mica publicitate. L-am lamurit ca cineva vrea sa-mi faca rau si mi-a publicat numarul pe site-uri de prostituate, ca am facut plangere la politie, ca astept rezultatul anchetei, la care m-a si jignit, nesimtitul dracului. I-am spus ca o sa-l reclam la politie si i-am inchis telefonul, ce era sa fac!?”, ne-a relatat tanara jurnalista.

Paradoxal, langa anuntul cu oferta de clipe magine apare si contul unui individ, care, probabil, este autorul acestei glume penale, insa acest amanunt a scapat anchetatorilor. Poate, inainte ca numarul privat de telefon al jurnalistei in discutie sa ajunga si pe site-uri de racketi sau de asasinate la comanda, politistii Sectiei 3 vor decide sa-si decline competenta de solutionare a dosarului si sa-l trimita acolo unde infractorii din mediul virtual sunt chiar identificati si prinsi, chiar daca se ascund dupa conturi false sau in grupuri eterogene de hateri profesionisti… (I.P.)

Leave a Reply