Dinamo Bucuresti, meci crucial cu Universitatea Cluj! Cainii risca sa retrogradeze in „divizia B”, pentru prima data in istoria de 74 de ani a clubului UPDATE Scor final 1-1, Dinamo retrogradeaza

Dinamo isi joaca ultima sansa de a ramane in Liga I impotriva Universitatii Cluj. Cainii risca sa retrogradeze pentru prima data in 74 de ani de istorie, ceea ce ar putea insemna un dezastru pentru club intrucat risca pierderea patrimoniului, deci practicic disparitia.


Meciul dintre Dinamo si Universitatea Cluj va avea loc, azi, de la ora 21, in returul barajului de mentinere / promovare in Liga 1. Echipa lui Dusan Uhrin porneste cu sansa a doua, fiind invinsa in duelul de la Cluj cu scorul de 2-0.

Dinamovistii trebuie sa inscrie cel putin doua goluri in cele 90 de minute regulamentare de joc, in caz contrar va retrograda. In istoria sa de 74 de ani, Dinamo nu a retrogradat niciodata, in timp ce U Cluj are sansa de a reveni pe prima scena fotbalistica din Romania dupa 7 sezoane.

Dinamo se afla intr-o situatie critica in acest moment: daca va ajunge in esalonul secund, va pierde si patrimoniul.

ACS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, care evolueaza in liga a 4-a, detine in acest moment palmaresul si sigla lui Dinamo, iar gruparea din Liga 1 a primit drept de folosinta pe perioada nedeterminata, in momentul care a fost cumparata de Ionut Negoita. Doar ca acest drept este valabil cat timp clubul se afla in primul esalon.

Fanii din DDB anunta ca retrogradarea ar insemna pierderea patrimoniului si, practic, disparitia lui Dinamo. (C.R.)

UPDATE: Scor final 1-1, Dinamo retrogradeza in Liga 2! U Cluj, promoveaza in Liga 1, dupa 7 ani.

Leave a Reply