Casa unui primar din Mehedinti, jefuita de hoti! Edilul a declarat la politie ca i-au disparut 100.000 de euro

Un primar PSD din judetul Mehedinti a fost jefuit, noaptea trecuta, in timp ce era plecat de acasa, la un botez. Se pare ca hotii au actionat la pont, notează antena3.ro, desi Ionut Girga, primarul comunei Dirvari, spune ca nu stia nimeni ca are in casa o suma mare de bani.


Hotii au intrat in casa primarului, de unde au sustras suma de 100.000 euro. Cand s-a intors de la petrecere, edilul si-a dat seama ca locuinta sa, aflata in satul Gemeni, comuna Dirvari, a fost pradata de hoti.

A alertat, imediat, politia, care s-a deplasat la locuinta sa, pentru cercetari. Primarul Ionut Girga spune ca nu banuieste cine ar fi putut fura banii din casa, dar banuieste ca hotii ar fi actionat la pont.

Acesta a explicat la Antena 3 de ce pastra in casa o suma atat de mare de bani.

Sunt niste camere de supraveghere, dar au fost ocolite printr-un punct mort. Nu banuiesc pe nimeni, nu cred ca stia nimeni. Nu tineam in casa. Am vandut niste utilaje mai vechi, eu lucrez niste terenuri, si urma sa imi achizitionez o combina agricola. Am scos niste bani. Nu tineam ascunsi, ii tineam in casa. La mine in casa nu intrau persoane straine.

Eu am ajuns la 2 fara ceva de la un botez si am vazut usa deschisa, urme si am constatat jaful. Nu s-au mai intamplat spargeri in ultimul timp. Problema cea mai grava este ca copiii mei minori erau in casa. Hotii s-au dus pana la usa lor, pe urme, au vazut ca priveau la televizor. S-au mutat in celelalte camere, au rasturnat pe acolo“, a spus primarul la antena3. (V.E.)

Leave a Reply