Hot de buzunare din Timisoara, incatusat de politistii locali! Individul a incercat sa sustraga portofelul unei femei, in tramvaiul 6

Politistii locali din cadrul Biroului Transport Urban au depistat, astazi, in jurul orei 11,15, in zona Traian, un barbat suspect de furturi din buzunare si posete. Cel in cauza se afla in tramvaiul cu nr. 6 din Piata Traian cand a deschis poseta unei doamne mai in varsta si a bagat mana incercand sa-i sustraga portofelul. Imediat femeia a simtit ce se intampla si a inceput sa strige dupa ajutor.


Politistii locali aflati chiar in statia mijlocului de transport au urcat imediat si l-au preluat pe barbat care devenise agitat, motiv pentru care s-au folosit catusele din dotare.

Acesta a fost adus la sediul Politiei Locale pentru identificare, stabilindu-se ca se numeste C.D., are 59 de ani si domiciliul in Timisoara. Barbatul nu este la prima abatere, fiind condamnat in trecut tot pentru fapte de acest gen.

El a fost predat pentru continuarea cercetarilor politistilor de la Sectia 1. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

Leave a Reply