Pistolarii Politiei Locale Timisoara, castigatori ai Turneului international de tir ”Top Gun”. Directorul Attila Hajdu a “aliniat” la start doar tragatori de elita

Poligonul de la Padurea Verde a gazduit, ieri, cea de-a XI-a editie a Turneul International de Tir  “Top GUN”. Concursul a reunit la start 21 de echipe din 5 tari, Romania, Ungaria, Serbia, Macedonia si Bosnia Hertegovina, dar si echipe din Timis, Hunedoara, Arad si Caras Severin, de la Inspectoratele Judetene de Politie, Jandarmerie, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Banat, Penitenciar, Politia de Frontiera, Clubul Sportiv Municipal si, bineinteles, Politia Locala Timisoara, care face parte din IPA Regiunea 1 Timis.


In urma rezultatelor din poligon, Politia Locala Timisoara, formata din Hajdu Attila, Toma Vasile si Mihaila-Velicu Georgina, a ocupat locul I in clasamentului final pe echipe, dupa ce a obtinut 176 de puncte din 180 posibile, urmata de Politia de Frontiera Timis si Jandarmeria Timis.

La individual, pe locul I s-a clasat Toma Vasile – Politia Locala Timisoara, care a tras perfect, obtinand 60 de puncte din 60 posibile, locul II a revenit directorului Politiei Locale Timisoara, Hajdu Attila, care a tras 59 de puncte din 60 posibile, si pe locul III s-a clasat Micorici Lucian, de la Inspectoratul Judetean de Politie Timis. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

Leave a Reply