Bosquito, Byron, Grimus, Bogdan Simion Mihai & Lautarii de Matase vin la Street Food Festival in Iulius Town Timisoara (P)

Cel mai asteptat festival culinar revine la Iulius Town Timisoara, in perioada 16 – 19 iunie 2022. Pofticiosii sunt asteptati sa se bucure de deliciile culinare, dar si de muzica live, activitati interactive si zile cu soare in aer liber, in Iulius Gardens. #GourmetAF si #funAF, conceptul de anul acesta, promite sa aduca surprize, atat pe partea de food, cat si legata de experienta de festival.


Muzica live a facut mereu parte din meniul Street FOOD Festival, iar anul acesta organizatorii au invitat nume noi, care sa faca show.

Iubitorii de muzica pot canta si dansa patru zile la rand pe ritmul celor de la Bosquito, Timothy Kross, Grimus, Suie Paparude, Byron, Melting Dice, Alexu & The Voices Inside si Bogdan Simion Mihai & Lautarii de Matase.

De asemenea, artistii nu vor fi singurii in lumina reflectoarelor. Food truck-urile sunt si ele vedetele editiei, oferind preparate care mai de care mai spectaculoase in gust si texturi.

Surprize pentru gurmanzi

Organizatorii promit un mix impresionant de arome, specifice bucatariei internationale si o gama larga de bauturi reci, ideale pentru serile de vara. Noutatea de anul acesta este „portia de degustare” pe care participantii o vor gasi la fiecare food truck. Aceasta este o portie mai mica menita sa ajute pofticiosii sa guste cate putin din tot si sa se bucure de o adevarata calatorie culinara.

O alta noutate o reprezinta posibilitatea comandarii preparatului preferat direct din aplicatia TAZZ. Astfel, cat timp festivalierii se bucura de activitati, concerte sau se relaxeaza in festival, preparatele lor sunt pregatite.

Nu in cele din urma, Best of Street Food Tour reprezinta turul ghidat de care participantii se pot bucura in cadrul festivalului. Turul va incepe cu descrierea generala a istoriei street food-ului care va fi completata ulterior de 3 portii de degustare sarate, una dulce si o bautura fresh. In plus, pentru a-si satisface curiozitatea pe parcursul turului, participantii vor putea adresa intrebari, ba chiar vor putea descoperi cateva dintre secretele chefilor.

Dupa o perioada cu putine evenimente, Street FOOD Festival da startul festivalurilor de vara, aducand in prim-plan o multime de preparate, bauturi si concerte.

Ne vedem la Street FOOD Festival Timisoara intre 16-19 iunie, la Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply