Boschetar din Craiova, inarmat pana-n dinti! Un pistol si 30 de cartuse calibrul 9 mm, descoperite asupra sa de politistii locali

Politistii din Craiova au deschis un dosar privind nerespectarea regimului armelor si al munitiilor, dupa ce asupra unui tanar in varsta de 20 de ani, fara adapost, a fost gasit un pistol si 30 de cartuse calibrul 9 milimetri, anunta Reporter24.


Potrivit IPJ Dolj, barbatul ar fi adus pistolul din Franta, iar noaptea trecuta a fost depistat de un echipaj al Politiei Locale Craiova.

„In noaptea de 8/9 iunie, in jurul orei 01.00, un echipaj de politie locala din cadrul Politiei Locale a Municipiului Craiova s-a prezentat la sediul Sectiei 5 Politie Craiova, insotit de un barbat de 22 de ani,  din Craiova, persoana fara adapost, asupra caruia, cu ocazia legitimarii si verificarii bagajului s-a gasit o arma din categoria celor supuse autorizarii, prevazuta cu incarcator si 30 cartuse.

Persoana depistata a declarat ca ar fi cumparat arma din Franta si ar fi introdus-o in Romania fara a o declara la punctul de trecere a frontierei. Arma a fost ridicata de politisti in vederea continuarii cercetarilor”, transmite IPJ Dolj.

Un dosar penal a fost deschis in acest caz. (I.P.)

Leave a Reply