Directia Fiscala a Primariei Timisoara se muta intr-un nou sediu, in complexul Iulius Town. Constructia a fost realizata de dezvoltator si cedata gratuit primariei

Incepand de luni, 20 iunie 2022, Directia Fiscala a Municipiului Timisoara va functiona intr-o cladire noua pe str. Aristide Demetriade nr.1 (in Iulius Town-mall). Municipalitatea timisoreana isi doreste imbunatatirea serviciilor oferite cetatenilor orasului.


Pentru a putea fi realizata mutarea in noul sediul, vineri, in data de 17.06.2022, Directia Fiscala a Municipiului Timisoara isi va desfasura activitatea cu publicul pana la ora 12.

Noua constructie cu un etaj este inscrisa in CF nr.415402, in proprietatea municipiului Timisoara, iar consiliul local a acordat Directiei Fiscale dreptul de administrare pentru cladirea realizata pentru servicii publice in ansamblul Iulius Mall.

Constructia a fost realizata de dezvoltator si cedata gratuit primariei, in baza unei conditii, stabilita prin hotararea consiliului local de aprobare a Planului Urbansitic Zonal (art. 5 din Hotararea Consiliului Local  293/25.06.2015).

Accesul catre noul sediu se face din mall, iar pentru a facilita identificarea cladirii, vor fi montate indicatoare.

Timisorenii pot folosi sistemul online pentru plata impozitelor si taxele sau depunerea unor declaratii/documente. Detalii legate de activitatea Directiei Fiscale a Municipiului Timisoara gasiti aici:https://www.dfmt.ro. (Primaria Timisoara – Serviciul Comunicare)

Leave a Reply