O noua actiune de ecologizare organizata de Politia Locala Timisoara, in zona Calea Aradului. Voluntarii au adunat peste 25 mc de resturi de la constructii si deseuri reciclabile abandonate

Directia Politiei Locale Timisoara a organizat astazi, 25.06.2022, o noua actiune de ecologizare, la care au participat, pe baza de voluntariat, politisti locali aflati in timpul liber, reprezentanti ai Primariei Timisoara, ai ADID Timisoara, precum si de la societatea de salubrizare Retim.


Cei 25 de voluntari au strans deseuri abandonate de la intrarea in Timisoara de pe Calea Aradului, pe segmentul cuprins intre sens giratoriu Mahle si Decathlon, fiind ecologizat si drumul paralel cu Centura Timisoarei spre Somaco.

In cadrul actiunii a fost colectata cantitatea de aproximativ 25 mc de deseuri amestecate, resturi de la constructii si reciclabile.

Deseurile s-au acumulat in timp, fiind abandonate de cetatenii care tranziteaza zona. Astfel de actiuni de igienizare organizate de Politia Locala au devenit o traditie, avand loc periodic.

Prin aceste activitati, politistii locali dar si colaboratorii care participa frecvent la ele doresc sa arate ca este bine sa ne implicam si altfel decat prin sanctiuni la  bunul mers al comunitatii in care traim. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

Leave a Reply