Probleme tot mai mari pentru romanii care doresc sa revina acasa din Anglia! Personalul aeroportului Heathrow ameninta ca va intra in greva, pe timpul verii

Aglomeratia din aeroportul Heathrow din Londra duce la probleme persistente cu gestionarea bagajelor pasagerilor, care sunt tot mai multi pe masura ce lumea intra tot mai mult in sezonul concediilor de vara. Bagajele se aduna in gramezi, iar aceasta datorita insuficientei de personal si a intarzierilor pe care le inregistreaza zborurile. Calatorii sunt nevoiti sa astepte cu orele si sa doarma pe podea, iar personalul ameninta chiar ca va intra in greva in timpul verii.


Aeroportul londonez Heathrow si-a revizuit prognoza de pasageri pentru 2022, in contextul in care cererea pe timp de vara a crescut mai mult decat se astepta, insa a avertizat in privinta riscurilor privind redresarea industriei, transmite Financial Times.

Cel mai mare aeroport britanic prognozeaza ca 54,4 milioane de pasageri sau 67% din nivelurile din 2019, vor trece prin terminalele sale in acest an, de la 52,8 milioane de pasageri pe care ii estima in aprilie.

Insa, aeroportul a avetizat ca ramane valabil riscul de diminuare a traficului, in contextul in care costurile de trai ale calatorilor cresc si, in consecinta, dorinta lor de a merge in strainatate. Compania spune intr-un raport al investitorilor ca pandemia de Covid-19 are potentialul de a se reintoarce, in vreme ce razboiul din Ucraina ar putea de asemenea sa afecteze planurile de calatorie. (I.P.)

Leave a Reply