VIDEO Rapperul Grasu XXL, cercetat de Politie dupa ce a amenintat un spectator la un concert in Bucuresti, iar imaginile au ajuns pe internet

Rapperul Grasu XXL, alias Dragos Nichifor, este cercetat de politisti pentru tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce, in timpul unui concert sustinut in Parcul Izvor din Bucuresti, a avut o reactie necontrolata atunci cand un tanar din public i-a reprosat ca promoveaza jocurile de noroc, referindu-se la reclama la Casa Pariurilor in care acesta apare.


In filmarea publicata pe TikTok, apare un tanar din public in timp ce il acuza pe artist ca promoveaza jocurile de noroc. „Ooo, fotoliu pentru casa. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu”, se aude in inregistrarea video. Fortele de ordine l-au imobilizat pe tanar si i-au luat microfonul.

Enervat peste masura, artistul s-a apropiat de contestatar si l-a stropit cu apa dintr-o sticla, apoi a inceput sa-l injure la microfon, in fata miilor de fani din public.

„Doamne, prosti sunt pe lumea asta. Jesus, esti prea prost, du-te acasa. Nu mai manca droguri, du-te acasa ca sa nu iti iei si bataie pe aici, prostule care esti”, este doar o parte din reactia lui Grasu XXL.

Filmarea cu acest incident a ajuns pe internet, iar politistii s-au sesizat din oficiu si au inceput cercetarile.

„Avand in vedere aparitia unor imagini video pe retelele de socializare, cu privire la faptul ca un artist, in timpul unui concert care a avut loc in Sectorul 5, ar fi amenintat un barbat, Serviciul Informare si Relatii Publice al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti este abilitat sa comunice urmatoarele:

In data de 29 iunie a.c., in urma aparitiei unor imagini video, pe retelele de socializare, in care un artist ar fi amenintat un barbat, in timpul unui concert, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 17 Politie au demarat cercetari, din oficiu, cu privire la savarsirea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5”, se mentioneaza intr-un comunicat emis, astazi, de Politia Capitalei. (E.T.)

Sursa foto: infomusic.ro

Leave a Reply