Vanatoare de decibeli! Politistii locali din Timisoara au aplicat amenzi de aproape 100.000 de lei, de la inceputul anului, amatorilor de muzica la volum maxim

Politistii locali au continuat, si in acest sfarsit de saptamana, sa raspunda sesizarilor primite de la cetateni cu privire la tulburarea linistii publice pe timp de noapte prin muzica la intensitate ridicata, de natura sa produca disconfort locuitorilor orasului.


Astfel, reprezentantul societatii Adran Fast Food de pe strada Gheorghe Lazar a organizat o petrecere cu caracter privat, la care a pus muzica tare, sambata noaptea, in jurul orei 02,30, motiv pentru care a fost sanctionat de politistii locali cu 2.000 de lei, conform Legii 61/1991.

Tot cu amenda s-a ales si un alt timisorean care a dat drumul la muzica in incinta restaurantului Coco de pe str. Eugeniu de Savoya, in jurul orei 02,55, iar un altul, care dat prea tare muzica pe str. Matasarilor, intr-un imobil de locuit, a fost de asemenea, sanctionat conform Legii 61/1991 republicata.

Politia Locala Timisoara atrage atentia ca, in special, pe timp de vara, numarul unor astfel de reclamatii si sanctiuni creste, motiv pentru care in continuare se vor face verificari si se vor lua masurile legale.

De la inceputul anului au fost aplicate un numar de 133 sanctiuni in valoare de 89.500 lei pentru tulburarea linistii publice, in special pe timp de noapte, prin muzica la intensitate ridicata. (Politia Locala Timisoara – Biroul de Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

One thought on “Vanatoare de decibeli! Politistii locali din Timisoara au aplicat amenzi de aproape 100.000 de lei, de la inceputul anului, amatorilor de muzica la volum maxim

  1. Pe strada Gheorghe Lazar nr 34 Bl A1 la ap. 29 in fiecare noapte este chef cu muzica data foarte tare ! Se aude din strada ! Poate trece un echipaj sa constate si sa ia masurile legale !

Leave a Reply